Gençlik Kampi'nda 2'Nci Etap Son Buldu

Manavgat Belediyesi’nin gençlerin yaz dönemini verimli hale getirmek, kentin tarihi, kültürel ve sosyal yapisini gençlere daha iyi aktarmak amaciyla düzenledigi “Haydi Gençler Kampa” projesinin 2’nci etabi tamamlandi.

Gençlik Kampi'nda 2'Nci Etap Son Buldu
Kiz ve erkek ögrencilerden olusan 50 kisilik kamp grubu, tatil dönemi boyunca nostaljik açik hava sinemasi, Aquapark, kitap okuma, Manavgat Selalesi, Oymapinar, Manavgat Belediyesi Kent Müzesi, Side Nar Beach, Gençlik Merkezi ve Bogaz Otel’de piknik etkinligini gerçeklestirdi. Gençler ayrica kampin son gününde Sorgun Bogaz’da sahilde müzik konseri etkinligini gerçeklestirdi. Kampa katilan gençler, Manavgat’in farkli güzelliklerini daha yakindan tanima firsati bulduklarini ve kampta yeni arkadasliklar edindiklerini belirterek projeyi hayata geçiren Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen ve ekibine tesekkür etti. “Haydi Gençler Kampa” projesinin özellikle kirsal mahallelerde yasayan ögrencilere büyük bir katkisi oldugun belirten Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen, kampin yogun ilgi gördügünü söyledi.

Baskan Sükrü Sözen, “Yaz dönemi boyunca gençlerimizin kisisel gelisimlerine katki saglamak, sosyal hayatlarina dokunabilmek ve onlari kentimizin dört bir yaninda bulunan güzelliklerle bulusturmak bizler için gerçekten büyük bir mutluluk. Projemizin ilk iki etabina yüzlerce gencimiz katildi.

Kampimiza ilgi gösteren tüm ailelerimize ve çocuklarimiza tesekkür ediyorum. Manavgat Belediyesi, kentte yasayan her bir bireyin hayatina dokunuslar yapmaya devam edecektir” dedi.

Kaynak: İHA