Eyüpnebi Halkina Müjde Yagmuru

Sanliurfa’nin Eyyübiye ilçesine bagli Eyüpnebi Mahallesi için ekipler okul, yesil alan ve cami yapilacak alan ihtiyacini çözmek için harekete geçti.

Eyüpnebi Halkina Müjde Yagmuru
Seçilmeden önce ilçe genelinde oldugu gibi Eyüpnebi Mahallesi’nin de ihtiyaçlarina cevap verecegini, vatandaslarin taleplerini bir bir yerine getireceklerini açiklayan Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus, Eyüpnebi Mahallesi’nin Sanliurfa-Akçakale karayolunun dogusunda kalan kisminda okul, yesil alan ve cami yapilacak alani belirlediklerini açikladi.

Milli Egitim Müdürü Fevzi Kurt, Eyyübiye Ilçe Milli Egitim Müdürü Ahmet Demir, Belediye Baskan Yardimcilari ve Meclis Üyeleriyle birlikte Eyüpnebi Mahallesi’ndeki ihtiyaçlari karsilamak üzere yapilan düzenlemeyi yerinde inceleyen Baskan Mehmet Kus, yapilan planlamalar hakkinda beraberindekilere bilgi verdi.

Eyüpnebi Mahallesi’nin Sanliurfa-Akçakale karayoluyla ikiye bölündügünü, mahallenin dogusunda kalan kismin uzun yillardir okul, yesil alan ve cami gibi ihtiyaçlari bulundugunu kaydeden Baskan Mehmet Kus, göreve talip olurken bu sorunu da çözme sözü verdiklerini hatirlatarak, mahalle sakinlerine hayirli olmasini diledi.
Kaynak: İHA