Battalgazi'deki Sosyal Yasam Merkezi Yogun Ilgi Görüyor

Battalgazi Belediyesi Sosyal Yasam Merkezi yogun ilgi görüyor. 2 binden fazla üyeye hizmet eden Yasam Merkezi genis spor alanlari, fitness, sauna, havuz ve diger sosyal aktiviteleriyle ilçe halkina hizmet sunarken, özellikle çocuklara yönelik kurslarda egitici dersler veriliyor.

Battalgazi'deki Sosyal Yasam Merkezi Yogun Ilgi Görüyor
Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in göreve geldigi günden bu yana özel ilgi ve alaka gösterdigi Battalgazi Belediyesi Sosyal Yasam Merkezi sicak yaz aylarinda yogun ilgi görüyor. Merkez yüzme havuzu, fitness, sauna, hamam, tenis kortlari, basketbol sahalari, voleybol sahalari, masa tenisi ile ilçe halkina hizmet veriyor. Spor yapmak isteyenlerin ve saglikli bir yasam sürmek isteyenlerin tercih ettigi Sosyal Yasam Merkezi’nde ayni zamanda yaz okullariyla da çok sayida ögrenciye egitimler veriliyor.

2 binden fazla üyesi bulunan sosyal yasam merkezi hijyeniyle, büyüklügüyle, kapasitesiyle bölgenin en iyileri arasinda yer aliyor. Bay ve bayan olmak üzere ayri ayri yüzme havuzlari ve fitness alanlari bulunan yasam merkezini tercih edenler verilen hizmetten memnun olduklarini dile getirdiler. Merkezi kullananlar özellikle hijyen kurallarina dikkat edildigini, yari olimpik havuzuyla yaz günü serinlediklerini, fitness ile de spor yaparak saglikli bir yasam sürdüklerini ifade ettiler.

“Osman baskanimiz çocuklara özel kurslar açilmasi talimati verdi”

Sosyal Yasam Merkezi Sorumlu Müdürü Birkan Arslan Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in talimatlariyla çocuklar için de farkli aktiviteler düzenlediklerini belirterek, “Merkezimizde 2 binden fazla üyemize hizmet veriyoruz. Haftanin 6 günü faaliyetimiz devam ediyor. Bay ve bayan spor alanlarimiz mevcut. Ayni zamanda çocuklarimiza yönelik faaliyetlerimiz var, sahalarimizda sürekli çocuklarimizla bir araya geliyoruz. Osman Güder Baskanimizin destekleri ile faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Daha çok çocuklara yönelik kurslar yapiyoruz. Spor, bilim, sanat kurslariyla çocuklarimiza egitimler veriyoruz. Belediye Baskanimiz Osman Güder özellikle çocuklara teknoloji dersleri verilmesi için bizleri talimatlandirdi. 4-16 yas araligindaki çocuklarimizdan ücret almiyoruz ve çocuklarimiza yönelik önemli kurslar açiyoruz. Yillik binden fazla ögrenciye egitimler veriyoruz.” dedi.

Kaynak: İHA