Ankara'da Sicaktan Bunalan Vatandaslar Yakacik Mesire Alanina Kostu

Asiri sicaklardan bunalan ve doganin keyfini çikararak piknik yapmak isteyen Baskentliler, Yakacik mesire alanina akin etti.

Ankara'da Sicaktan Bunalan Vatandaslar Yakacik Mesire Alanina Kostu
Ankara’da sicakliklarin normalin üzerinde seyretmesiyle birlikte vatandaslar aileleri ile serin, keyifli ve huzurlu bir gün geçirmek için Yenimahalle’de bulunan Yakacik mesire alanini tercih etti. Vatandaslar, yesilin ve doganin tadini doya doya çikardi.

Yesilin ve eglencenin adresi Yakacik

146 bin metrekare alana sahip, Baskentlilerin huzuru ve mutlulugu için her ayrintinin düsünüldügü 5 bin 500 kisi kapasiteli mesire alaninda 4 adet çocuk oyun alani, 3 plaj voleybolu sahasi, 2 çim futbol sahasi ve basketbol sahasi bulunuyor. 470 adet kamelyali ve kamelyasiz oturma alanina sahip mesire alani, 7’den 70’e tüm baskent sakinlerinin keyif dolu bir gün geçirmesi için bin 500 agaç, 4 bin fidan ve 5 binin üzerinde çali bitkisini içerisinde barindiriyor.

“Tüm baskentlileri mesire alanimiza bekliyoruz”

Yakacik mesire alaninda baskentlilerin aileleri ile mutlu bir gün geçirmesi için her imkanin bulundugunu belirten Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar, “Yakacik mesire alani, Ankara’nin yesil cenneti konumuna ulasti. Temizlik ve bakim islemlerinin düzenli olarak yapildigi mesire alanimiz, piknik yapmak ve doga ile bas basa bir gün geçirmek isteyenler tarafindan yogun ilgi görüyor. Yenimahalle’de hayata geçirdigimiz projelerin vatandaslardan ilgi görmesi ve tercih edilmesi bizi mutlu ediyor. Yazin keyfini, yesilin ve doganin içerisinde çikarmak isteyen tüm baskentlileri mesire alanimiza bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA