Zabitada Gündem; Bursa'nin Esenligi
Bursa’da halkin esenlik, saglik ve huzurunun saglanmasi için 17 ilçede yogun bir mesai harcayan Zabita Müdürleri, Büyüksehir Belediyesi Zabita Dairesi Baskanligi’nin ev sahipligine yapilan ‘Aylik Koordinasyon ve Degerlendirme Toplantisi’ bir araya geldi.

Zabitalarin görev ve sorumluluklarinin ayni oldugunu ve yerel kolluk kuvveti olduklarini hatirlatan Büyüksehir Belediyesi Zabita Dairesi Baskani Sadik Kibar, “Halkin esenligi, huzuru ve sagligi için ne gerekiyorsa yapiyoruz. Sahadaki olumsuzluklarla mücadele ediyoruz. Bu sebeple sorumluluklarimiz, hedeflerimiz, maksatlarimiz ayni. Birlik, beraberlik içinde görevlerimizde nasil basarili olabiliriz? Sehrimize nasil katki sunabiliriz? Vatandaslarimizin huzurunu nasil saglayabiliriz? Bizim amacimiz, önceligimiz her zaman bunlar oldu. Dolayisiyla görevlerimiz ve sorumluluklarimiz yogun. Bizler de karsilikli olarak bir araya gelip, ilçe zabita teskilatlarimizla koordinasyonu sagliyoruz. Belediye ile vatandaslarimiz arasinda köprü görevi gören zabita teskilatina özverili çalismalarindan dolayi tesekkür ediyorum” diye konustu.
Konusmalarin ardindan 17 ilçe zabita müdürlükleri, hizmet sunarken yasadiklari sorunlari ve çözüm önerilerini dile getirdi.
