TEM'de Hiz Gösterge Ibresi 140'Ta Takili Kalan Otomobilden 7 Yarali Çikarildi

TEM Otoyolu Kocaeli geçisinde sürücüsünün kontrolü kaybettigi otomobil önce bariyerlere, ardindan kamyona çarptiktan sonra durabildi. Ayni araçta bulunan 7 kisi de yarali olarak hastaneye kaldirilirken, otomobilin hiz gösterge ibresinin 140 kilometre hizda takili kaldigi görüldü.

TEM'de Hiz Gösterge Ibresi 140'Ta Takili Kalan Otomobilden 7 Yarali Çikarildi
Kaza, TEM Otoyolu Dilovasi ilçesi Dilderesi Viyadügü Ankara istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre M.Y. idaresindeki 34 JL 9337 plakali BMW marka otomobil, sürücünün hakimiyeti kaybetmesi neticesinde önce yol kenarindaki bariyerlere ardindan 34 ECA 249 plakali Iveco marka kamyona çarpti. Otomobil bir süre savrulduktan sonra durabildi. Feci kazayi görenler durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Itfaiye, saglik ve polis ekipleri bölgeye sevk edildi. Otomobilin içerisinde bulunan 7 kisiden sikisanlar itfaiye ekiplerinin yardimiyla çikarildi. 7 kisi de yarali olarak hastanelere sevk edildi. Kazanin ardindan adeta hurdaya dönen otomobilin hiz gösterge ibresinin 140 kilometre hizda takili kaldigi görüldü.

Kamyon sürücüsü ise kazayi yara almadan atlatti.

Öte yandan, kazadan dolayi trafikte aksamalar yasandi. Trafik polisleri, güvenli geçisleri saglamak için yolu kontrollü olarak tek seritten verdi.

Polis, kazayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA