Akdenizli Kadinlar Gaziantep'i Gezdi
Akdeniz Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü tarafindan düzenlenen Gaziantep gezisi ile ilçede yasayan kadinlar, Zeugma Antik Kenti, Zeugma Mozaik Müzesi ve Bakircilar Çarsisi gibi kentin tarihi ve turistlik yerlerini gezdi.

Akdenizli kadinlar, Türkiye’nin en gözde sehirlerinden Gaziantep’in doga harikasi güzelliklerini, Zeugma Antik Kenti, Zeugma Mozaik Müzesi, Bakircilar Çarsisi, Pisirici Mescidi ve Kasteli, Tarihi Gümrük Han, Sahinbey Milli Mücadele Müzesi Tarihi Antep Evleri, Zincirli Bedesten, Tarihi Naip Hamamini gezme firsati yakaladi. Gezi boyunca gönüllerince gezip eglenen kadinlar, sevdiklerine çesitli hediyeler aldi, gezdikleri yerlerde bol bol hatira fotograflari çektirip gezilerini ölümsüzlestirdi.
Kendilerine sunulan gezi için Baskan Gültak ile Kadin ve Aile hizmetleri Müdürlügü yetkilileri ve personeline tesekkür eden kadinlar, çok güzel bir gün yasadiklarini dile getirdi. Hayatinda ilk kez sehir disina çiktigini belirten bazi kadinlar da mutlu olduklarini söyleyip, bu tür gezilerin sürmesini istedi.
