Hafriyat Kamyonu Ani Fren Yapti, Beton Harci Otomobilin Üzerine Döküldü

Istanbul’un Bayrampasa ilçesinde ani fren yapan hafriyat kamyonundaki beton harci, arkasindan gelen otomobilin üzerine döküldü. Camlari kirilan ve beton harciyla kaplanan otomobilde maddi hasar olustu.

Hafriyat Kamyonu Ani Fren Yapti, Beton Harci Otomobilin Üzerine Döküldü


Olay saat 15.40 siralarinda Bayrampasa ilçesi O-2 Baglanti Yolu girisinde meydana geldi. Mehmet A. idaresindeki beton harci yüklü 34 SY 4412 plakali hafriyat kamyonu, baglanti yoluna girdigi anda ani fren yapti. Ani fren sonucu kamyonun dorsesinde bulunan beton harci, arkasindan gelen Dervis Korkut kontrolündeki 34 GIR 424 plakali otomobilin üzerine döküldü. Cami kirilan aracin içerisine de beton harci dökülürken, ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Öte yandan kazada yaralanan olmadi.

Olayi anlatan otomobil sahibi Dervis Korkut, “Kamyon çok seri gelmiyordu. Kamyonun bana yaklastigini görünce kendimi emniyet seridine attim. Önüne daha girmemistim. Çarpisma olmamasina ragmen kamyon ani fren yapti. Yanimdaydi, sonra yolu açmak için ileri aldilar. Kamyonun micir, tas, beton her sey üstümüze döküldü. Böyle bir maddi hasarli kaza yaptik. Gereginin yapilmasini bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA