Ercis'te '15 Temmuz' Konulu Fotograf Sergisi Açildi

VAN – Van’in Ercis Kaymakamligi tarafindan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü çerçevesinde fotograf sergisi düzenlendi.

Ercis'te '15 Temmuz' Konulu Fotograf Sergisi Açildi
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü çerçevesinde Kara Yusuf Camii’nde Cuma namazina müteakip mevlit programi düzenlendi.

Program sonrasi Ercis Kaymakamligi tarafindan halka lokma tatlisi ikram edildi. Daha sonra kaymakamlik önünde olusturulan ani defterini halka açan Ercis Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Nuri Mehmetbeyoglu, “Kiymetli Ercisliler, çok degerli hemsehrilerim. Bugün 7. yilini idrak ettigimiz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde ilçemizde farkli etkinlikler yapmaktayiz. Türkiye Yüzyilini yasadigimiz bugünleri, 15 Temmuz kahramanlarinin vatan ve millet uguruna vermis oldugu mücadele sayesinde yasamaktayiz. Milletimiz 15 Temmuz gecesi sokaklarda tipki Çanakkale Savasi’nda oldugu tüm fertleriyle tek yürek olmus, milli iradesini darbecilere çignetmemistir. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde bir kez daha ebediyete ugurladigimiz kahraman sehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum. Sehitlerimizin kiymetli ailelerine Yüce Rabbimden sabir diliyorum. Gazilerimize Rabbimden saglik, iyilik ve mutluluklar diliyorum” ifadelerini kullandi.

Fotograf sergisine Ercis Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Nuri Mehmetbeyoglu, Garnizon Komutani Albay Murat Kandur, Bassavci Vekili Dogan Uluçay, kurum amirleri ve yöneticiler katildi.

Kaynak: İHA