Devrekani Belediyesine, Tarim Ve Orman Bakanliginca Arazöz Hibe Edildi

Tarim ve Orman Bakanligi tarafindan Devrekani Belediyesinin araç parkina bir adet arazöz hibe edildi. Hibe edilen arazöz, Devrekani ilçesine getirilerek vatandaslarin hizmetine sunuldu.

Devrekani Belediyesine, Tarim Ve Orman Bakanliginca Arazöz Hibe Edildi
Tarim ve Orman Bakanligi tarafindan Devrekani Belediyesine bir adet arazöz hibe edildi. Devrekani Belediye Baskani Engin Altikulaç’in girisimleri neticesinde Tarim ve Orman Bakani Ibrahim Yumakli’nin talimatiyla, Adana Bölge Müdürlügü bünyesinde bulunan bir adet arazöz bagis yoluyla hibe edildi. Devrekani Belediyesi tarafindan islemleri ve bakimlari tamamlanan arazöz, ilçeye getirilerek vatandaslarin hizmetine sunuldu.

Aracin hibe edilmesiyle ilgili açiklamada bulunan Devrekani Belediye Baskani Engin Altikulaç, “Tarim ve Orman Bakanimiz Sayin Ibrahim Yumakli’nin talimatlari ile ilçemize Orman Genel Müdürlügü envanterine kayitli bir adet arazi tipli arazöz bagis yoluyla hibe edilmistir. Orman Genel Müdürlügüne bagli Adana Bölge Müdürlügü hizmetinde çalisan aracimizi teslim alarak Devrekani Belediyemiz adina modifiye ettik ve bugün itibariyle ilçemize hizmet vermesi için ulastirdik. Ben süreçte aracin tahsisi için emegi geçen tüm siyasi büyüklerimize, basta Bakanimiz Ibrahim Yumakli olmak üzere, Orman Genel Müdürlügümüze ve bölge müdürlerimize çok tesekkür ediyorum. Havalar çok sicak, insallah orman ya da diger yanginlarla karsilasmayiz ama ihtimal bir yanginla da karsilastigimiz zaman Devrekani Belediyemize ait itfaiye garajimizda toplam 5 adet aracimizla Devrekani ilçemiz ile havzasina her daim hizmet etmeye haziriz. Allah bizleri her türlü afetlerden korusun ilçemize de arazözümüz hayirli ugurlu olsun” dedi.

Kaynak: İHA