3 Kisinin Öldügü Silahli Kavgayla Ilgili 3 Zanli Daha Tutuklandi

Gaziantep’te, husumetli iki aile arasinda çikan ve 3 kisinin ölümü, 2 kisinin de yaralanmasiyla sonuçlanan silahli kavganin firari 4 zanlisi Kilis’te yakalandi. Yakalanan 4 zanlidan 3’ü Gaziantep’te sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanirken, toplam tutuklu sayisi 5’e yükseldi.

3 Kisinin Öldügü Silahli Kavgayla Ilgili 3 Zanli Daha Tutuklandi
Olay, 3 Temmuz 2023 Pazartesi sabah saat 07.00 siralarinda Sehitkamil ilçesi Nurtepe Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, aralarinda daha önceden husumet bulunan iki aile arasinda sabah erken saatlerde tartisma basladi.

Kisa sürede büyüyen tartisma silahli kavgaya dönüstü. Silahli kavga sirasinda iki aile de birbirlerine ates etti. Silahlardan çikan kursunlarin hedefi olan 5 kisiden Izzet Karakoç (40), Selman Çevik (32) ve Sahin Ersan (23) olay yerinde hayatini kaybetti. Silahli kavga sirasinda isimleri ögrenilemeyen 2 kisi de agir yaralandi.

Kavganin ardindan çalisma yapan Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri, olayla ilgili ilk etapta Bektas Ç. ve Müslüm Ç. isimli kardesleri yakalamis ve yakalanan sahislar tutuklanmisti. Olayla ilgili çalismalarini derinlestiren ekipler, firari olan H.D., S.D., Y.U. ve Ö.U. isimli 4 zanliyi ise Kilis’te yakaladi. Tamamlanan yasal islemlerinin ardindan adli mercilere sevk edilen süphelilerden Ö.U. hakkinda adli kontrol karari verilirken H.D., S.D. ve Y.U. isimli süpheliler ise tutuklandi.
Kaynak: İHA