Yunusemre'de Miniklerin Gösterisi Göz Doldurdu

Yunusemre Belediyesi bünyesindeki çocuk kültür merkezlerinde egitim gören ögrenciler, yil sonu etkinligi yapti. Ögrencilerin heyecanina ortak olan Yunusemre Belediye Baskani Mehmet Çerçi de etkinligi izleyenler arasindaydi.

Yunusemre'de Miniklerin Gösterisi Göz Doldurdu
Yunusemre Belediyesi bünyesinde bulunan Muradiye, Barbaros ve Güzelyurt Çocuk Kültür ve Sanat Merkezinde egitim gören minik ögrenciler yilsonu gösterisi yapti. Yunus Emre Millet Çarsisi Etkinlik Salonunda gerçeklestirilen etkinlikte sarkilar ve siirler okuyup dans eden minikler doyasiya eglendi. Etkinlige Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi, Manisa Adalet Komisyonu Baskani Sahap Mutlu, Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Ahmet Sak, Basin ve Yayin Müdürü Musa Dirik, ögrenciler ve veliler katildi.

Oldukça keyifli geçen ve yogun katilimin oldugu etkinlikte konusan Baskan Çerçi, “Sehrin ihtiyaci olan önemli projeleri yapiyoruz. Sosyal, kültürel, mimari pek çok isleri yapiyoruz. Motivasyonu yüksek, sevki yüksek kadrolarimizi daha iyi çalismaya sevk etmeye gayret ediyoruz. Hanim lokallerimiz, kreslerimiz, spor faaliyetlerimiz, Engelli Yasam Merkezimiz, Yunusemre Gençlik Egitim Merkezimiz, Bilim Merkezimiz, Kütüphanemiz ve birçok hizmet ile faaliyetteyiz. Gelecegimizin teminati olan evlatlarimiza daha güzel bir sehir birakmak amaciyla gece gündüz demeden çalisiyoruz. Bu anlamli etkinlikte emegi geçenleri kutlarim” dedi.

Manisa Adalet Komisyonu Baskani Sahap Mutlu ise, “Gerçekten güzel program oldu. Etkinlikte emegi geçenleri kutluyorum. Evlatlarimizin vatana millete hayirli birer evlat olarak yetismelerini diliyorum.” seklinde konustu.

Seyirciler tarafindan çok begenilen etkinligin sonunda protokol tarafindan emegi geçenlere tesekkür belgesi verildi.

Kaynak: İHA