Kusadasi Belediyesi Ilçede Çalismalarini Sürdürüyor

Kentin dört bir yaninda çalismalarini sürdüren Kusadasi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügüne bagli ekipler, geçtigimiz hafta 85 farkli noktada yol yapim, bakim ve onarim çalismasi yürüttü.

Kusadasi Belediyesi Ilçede Çalismalarini Sürdürüyor


Güzelçamli ve Davutlar mahallelerinde üstyapiyi yenileme çalismalarina agirlik veren ekipler, farkli kurumlar tarafindan gerçeklestirilen çalismalarin ardindan yol ve kaldirimlarda meydana gelen bozulmalara da aninda müdahale etti.

Kusadasi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü bir yandan Davutlar ve Güzelçamli Mahallelerinde ilgili kurumlarla is birligi içerisinde baslattigi alt ve üst yapi yenileme çalismalarini sürdürürken kent genelinde meydana gelen sorunlari en kisa süre içerisinde gidermek için de yogun mesai yapiyor. Çalismalarda farkli mahallelerde kaldirim, asfalt, bordür ve yol çalismalari yapan ekipler, belirlenen programin yani sira Güvercin Masa’ya yapilan basvurular çerçevesinde acil müdahale gerektiren bakim ve onarim islerini de vakit kaybetmeksizin çözüme kavusturmaya devam ediyor. Ekipler, geçtigimiz hafta Acil Müdahale ekipleri ile birlikte 85 noktada çalisma yürüttü. Bu hafta ise ortalama 60 noktada çalisma gerçeklestirilecek.
Kaynak: İHA