Inegöl Park Caddesinin Asfalti Yenileniyor

Inegöl Belediyesi, Ahmet Türkel Çevre Yolu Isaören Kavsagindan Saat Kulesine kadar olan 1,6 kilometrelik bölgede asfalt çalismasina basladi. 10 günlük sürede 3 etap seklinde yapilacak çalismayi yerinde inceleyen Belediye Baskani Alper Taban, “Bu çalismanin devaminda da farkli bölgelerde hava sartlari elverdigi sürece asfalt çalismalarimiz sürecek” dedi.

Inegöl Park Caddesinin Asfalti Yenileniyor
Inegöl’de ana arterlerde baslatilan asfaltlama çalismalari Park Caddesi ile devam ediyor. Inegöl Belediyesi, Ahmet Türkel Çevre Yolu Isaören Kavsagindan Saat Kulesine kadar olan 1,6 km’lik bölgenin asfaltini yenilemek üzere çalismalara basladi.

10 günde tamamlanmasi planlanan asfalt uygulamasi çerçevesinde önce kazimam islemi yapilarak ardindan yeni asfalt uygulamasi gerçeklestiriliyor. Belediye Baskani Alper Taban, dün beraberindeki heyetle birlikte çalismalarin basladigi Isaören Kavsagi bölgesinde incelemelerde bulundu. Burada bir açiklama da yapan Baskan Taban, “Ana caddelerimizde devam eden asfalt çalismalari var. Kasim Efendi Caddesi, Anafartalar Caddesi, Ertugrulgazi Caddesi, Edebali Caddesi, Yesil Bursa Caddesi, Sebboy Caddesi, Gazhane Sokak ve Büyükdere Sokakta çalismalar yapildi. Bunlarla alakali devam eden süreci yerinde görmek istedik. Bir taraftan Bursa Büyüksehir Belediyemiz bir taraftan da ilçe belediyesi olarak bizler hava sartlarinin da elvermesiyle beraber bu çalismalara baslamis olduk” dedi.

Park Caddesinde yapilan çalisma hakkinda da bilgiler veren Baskan Taban, söyle konustu:

“Su anda Ahmet Türkel Çevre Yolundan baslayip Park Caddesine uzanan, saat kulesinin bulundugu yeni Kent Meydanina kadar olan 1,6 kilometrelik hattin asfaltlama çalismasini baslatmis olduk. Bu çalismayi etaplar halinde tamamlayacagiz. Ilk etapta Ahmet Türkel Çevre Yolu Isaören kavsagindan Disbudak Sokak kesisimine kadar olan 270 metrelik bölgede asfalt çalismasi yapiliyor. Ikinci etapta Disbudak Sokak kesisiminden Fatih Cami kavsagina kadar olan 400 metrelik alan asfaltlanacak ve üçüncü etapta Fatih Camiden saat kulesine kadar olan 810 metrelik bölgenin asfaltlamasi yapilacak. Toplamda yaklasik 1,6 kilometre dolayinda asfalt uygulamasi yapilmis olacak. Burada 2 bin 690 ton asfalt kullanilarak toplamda 22 bin 424 metrekare alan asfaltlanmis olacak. Çalismanin toplam maliyeti ise 1,5 milyon TL dolayinda.”
Kaynak: İHA