Çayirova Belediyesi Satranç Turnuvasi Düzenliyor

Çayirova Belediyesi, ödüllü satranç turnuvasi düzenliyor. 10-11 Haziran’da Çayirova Kapali Spor Salonu’nda gerçeklestirilecek turnuvaya, ülkenin dört bir yanindan 400’ü askin sporcu katilim saglayacak.

Çayirova Belediyesi Satranç Turnuvasi Düzenliyor
Bu yil ikincisi düzenlenen Çayirova Belediyesi Satranç Turnuvasi, Çayirova Kapali Spor Salonu’nda gerçeklestirilecek. 400’den fazla sporcunun birçok bransta mücadele edecegi turnuvaya ilginin büyük olmasi bekleniyor. 10 Haziran Cumartesi günü saat 09.00’da baslayacak Çayirova Belediyesi Satranç Turnuvasi, 11 Haziran Pazar Günü saat 15.00’da düzenlenecek ödül töreniyle sona erecek. Satranç Turnuvasi’ni, Çayirova Belediye Baskani Bünyamin Çiftçi de yerinde takip edecek.

7 yas, 8 yas, 9 yas, 10 yas, 11 yas, 12 yas, 14 yas ve alti, Açik Kategori, Yesil Sanayi A Kategorisi, Yesil Sanayi B Kategorisi ve Yesil Sanayi C kategorisi olmak üzere 11 kategoride yapilacak turnuva sonunda basarili sporcular ödüllerine kavusacak. Çayirova Belediye Baskani Bünyamin Çiftçi, tüm satrançseverleri turnuvaya davet ederek, "Gençlerimizin fiziksel ve zihinsel gelisimi için tüm imkanlarimizi seferber ediyoruz. Spor kenti Çayirova’da sporun ve sporcunun her daim yanindayiz. Satranç Turnuvasi’nda mücadele edecek tüm sporcularimiza simdiden basarilar dilerim" dedi.

Kaynak: İHA