Bursa'nin Güzellik Anlayisi Degisiyor

Bursa’nin özel hastanelerinden Jimer Hastanesi, yeni açtigi Estetik Merkezi ile Bursa’nin güzellik algisina yepyeni bir boyut kazandiriyor.

Bursa'nin Güzellik Anlayisi Degisiyor
Hijyenik hastane sartlarinda hizmet veren estetik merkezi; profesyonel ekibi, uzman doktorlari ve son teknoloji cihazlari ile hizmet veriyor. Jimer Estetik Merkezi Bursali kadinlarin güzelligine kavusmasi için profesyonel bir ekiple doktor kontrolünde cilt bakimi ve estetik islemleri gerçeklestiriyor.

Her seyden önce saglik

Özel Jimer Hastanesi yöneticilerinden Mehmet Demircioglu, “Cilt sikilasma, tüy sarartma, gülüs tasarimi, microblading kas uygulamasi, leke tedavileri, altin igne ve gençlik asisi, karbon peeling, cilt tipinize uygun hydrafacial cilt bakimi, dermapen, medikal cilt bakimi, lazer epilasyon, ayak bakimi ve sagligi gibi ameliyatsiz uygulamalar gerçeklestiriyoruz. Amacimiz estetik ve güzellik uygulamalarini en profesyonel sekilde sunabilmek, bu sebeple tüm yatirimlarimizi orijinal ve son teknoloji cihazlara ve tecrübeli ekip arkadaslarina yaptik. Danisanlarimiza islemleri en güvenli sekilde sunmak ve konforlarini saglamak için hastane ortaminda ve uzman doktor kontrolünde hizmet veriyoruz. Tüm islemlerimizi hijyenik ve steril bir ortamda gerçeklestirerek danisanlarimizin merkezimizden mutlu ayrilmasini hedefliyoruz.” dedi.

Açilisa özel kampanyalar uygulayan Jimer Estetik Merkezi Bursali kadinlar için dönemsel islemlerde farkli kampanyalar sunarak avantaj sagliyor.

Özel Jimer Estetik Merkezi, güzellik ve bakim islemlerinde sagligi birinci plana alan ve saglik merkezleri ve özel hastanelerde verilen hizmetleri tercih eden Bursali kadinlari agirlamayi bekliyor.
Kaynak: İHA