Yola Kontrolsüz Çikan Otomobil Kazaya Sebep Oldu

Sakarya’nin Adapazari ilçesinde duble yola kontrolsüz çikan otomobile çarpmamak için manevra yapan hafif ticari araç, yol kenarinda park halinde bulunan diger 2 araca çarpti. Olay ani güvenlik kamerasina yansirken, kazaya sebep olan otomobilin ise durmadan yoluna devam ettigi anlar dikkatlerden kaçmadi.

Yola Kontrolsüz Çikan Otomobil Kazaya Sebep Oldu
Kaza, dün Prof. Dr. Sabahattin Zaim Bulvari’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Camili Mahallesi istikametinde gitmekte olan hafif ticari araç sürücüsü, bulvara kontrolsüz sekilde çikan otomobile çarpmamak için manevra yapti. Kontrolden çikan araç, park halindeki 2 otomobile çarparak durabildi.

Kaza ani kamerada

Dikkatsizligin meydana getirdigi kaza ani ise güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, kontrolsüz sekilde otomobilin yola çikmasi, hafif ticari araç sürücüsünün önüne çikan otomobile çarpmamak için yaptigi manevra sonrasinda aracin, kontrolden çikarak yol kenarinda park halindeki otomobillere çarptigi anlar yer aldi. Kazaya sebebiyet veren otomobilin ise durmadan yoluna devam etmesi de dikkatlerden kaçmadi.
Kaynak: İHA