Uluslararasi Tiyatro Festivali Heyecani Sürüyor

Denizli Büyüksehir Belediyesinin bu yil 35.’sini düzenledigi Denizli Büyüksehir Belediyesi Uluslararasi Tiyatro Festivali tüm hiziyla sürerken, vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi oyunlar kapali gise sahneleniyor. Birbirinden keyifli oyunlara ev sahipligi yapan tiyatro söleni 10 Haziran’da sona erecek.

Uluslararasi Tiyatro Festivali Heyecani Sürüyor


Denizli Büyüksehir Belediyesinin 1984 yilinda baslattigi, bu yil ise 35.’sini düzenledigi Denizli Büyüksehir Belediyesi Uluslararasi Tiyatro Festivali tüm hiziyla sürüyor. Türkiye ile birlikte Kosova, Kirgizistan, Moldova ve Gürcistan’dan olmak üzere toplam 17 tiyatro grubu Denizli’de tiyatro severler ile bulusmaya devam ediyor. Kent merkezinde Büyüksehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi ve Çatalçesme Oda Tiyatrosu’nda sahneye tasinan oyunlar yogun ilgi çekiyor. Denizli merkezin yaninda Kocaeli Sirf Tiyatro Grubunun “Ferhat ile Juliet” adli oyunu Çivril’de, Ordu Büyüksehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu “ Radyo-yu Hümayun” adli oyunu Sarayköy’de seyircilerle bulustu. Denizli Büyüksehir Belediyesi Sehir Tiyatrosu’nun ilk kez festivalde görücüye çikardigi “Güzel ve Çirkin Müzikali” ise basta seyircilerden ve festivale katilim saglayan herkesten tam not aldi.

Festival 10 Haziran’da sona erecek

10 Haziran 2023 Cumartesi günü Tarsus Sehir Tiyatrolari’nin “Çirkin” adli oyunu ile perdelerini kapatacak festivaldeki oyunlarla ilgili detayli bilgi ve rezervasyona Büyüksehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi ile Çatalçesme Oda Tiyatrosu gisesinden ulasabiliyor.
Kaynak: İHA