Liseli Ögrencilerin Mezuniyet Coskusu

Manisa’nin en köklü okullarindan Ismet Inönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin son sinif ögrencileri düzenlenen törenle mezuniyet coskusu yasadi.

Liseli Ögrencilerin Mezuniyet Coskusu
Manisa’da 1937 yilindan bu yana egitim veren 6 ayri bölümde 85 ögretmen ile toplam 850 ögrencinin egitim aldigi Ismet Inönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde son sinifi bitiren 130 ögrenci için mezuniyet töreni gerçeklestirildi.

Okul bahçesinde gerçeklestirilen törene, okul müdürü Okan Sahin, ögretmenler, ögrenciler ve aileleri katildi.

Törende okul birincisi Gülsu Küçük, ikinci Sudenaz Anatek ve üçüncü Büsra Kasan’a plaketleri okul müdürü ve ögretmenleri tarafindan takdim edildi.

Bir anne ve baba sefkati ile kucakladiklari ögrencileri erdem ve bilgi ile donatilan bir neslin daha mezun edildigini kaydeden okul müdürü Okan Sahin, “Ögrencilerimizi; idarecilerim, ögretmenlerim ve tüm çalisma arkadaslarim ile birlikte özgüveni yüksek, bilgili, görgülü, ülkesini ve insanlari seven bireyler olarak, sizlere tekrar takdim etmekten büyük mutluluk ve heyecan duyuyorum. Sevgili gençler, biliniz ki her mezuniyet bir baska basamagin baslangicidir. Okul günleriniz, okul anilarina dönüsecektir. Sizlerin, gelecekte basariyla, okulunuzu, bizleri ve ailelerinizi en iyi sekilde temsil edeceginize olan inancim tamdir” dedi.

Yapilan konusmanin ardindan mezun olan 130 ögrenciye temsili diplomalari ögretmenleri tarafindan takdim edildi. Okul birincisi olan Gülsü Küçük tarafindan yas kütügüne ismini çakmasi ardindan okulun bayrak ve flama devir teslim töreni gerçeklestirildi.

Okul müzik ögretmeni ve ögrenciler tarafindan müzik dinletisi ile okulun halk oyunlari ekibi tarafindan yöresel oyunlar sergilendi.

Tören, mezun olan ögrencilerin birlikte kep atmasiyla sona erdi.
Kaynak: İHA