Bayraklili Kadinlarin El Emegi Ürünleri Göz Kamastirdi

Izmir Bayrakli Belediyesi ve Halk Egitim Merkezi is birligiyle açilan beceri ve hobi kurslarina katilan bin 750 kadin, sezon boyunca ürettikleri el emegi ürünleri sergiledi.

Bayraklili Kadinlarin El Emegi Ürünleri Göz Kamastirdi
Bayrakli’nin üreten kadinlari, kurslarda yaptiklari taki-tasarim ve ev aksesuarlarini yil sonu sergisinde görücüye çikardi. Bu çerçevede 27 bransta, bin 750 kadinin el emegi ürünleri vatandaslarla bulustu. Bayrakli Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü tarafindan Havuz Dügün Salonunda açilan sergide kadinlar, kendi tasarladiklari kiyafetleri de defile ile tanitti. Etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. Sergiye, Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, Halk Egitim Müdürü Özlem Inal, meclis üyeleri, muhtarlar ve kadin kursiyerler katildi.

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, “Çok güzel, kaliteli ve nitelikli eserleri görünce mest oldum. Emeklerinizden dolayi tüm kursiyerlerimizi kutluyorum. Kursiyerlerimizin emekleri bizim için çok degerli. Kurs alanlarinin iyilestirilmesiyle ilgili çalismalarimizi da önümüzdeki süreçte tamamlayip, bu tür etkinliklerimizi büyütecegiz. Ürünlerin pazarlanmasinda da üzerimize düseni yapacagiz. Bayrakli demek kadin demek, kadin demek iste buradaki degerli eserler demek. Hepinizi kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA