2023 EXPO Fuarinda SGM Standina Büyük Ilgi

Cumhurbaskanligi himayelerinde Sakarya Büyüksehir Belediyesinin ev sahipliginde düzenlenen ‘Bisiklet Fest’ çerçevesinde olusturulan Expo Sakarya fuarindaki Sosyal Gelisim Merkezi (SGM) standina yogun ilgi gösterildi.

2023 EXPO Fuarinda SGM Standina Büyük Ilgi
Cumhurbaskanligi himayelerinde, Sakarya Büyüksehir Belediyesi’nin ev sahipliginde düzenlenen Uluslararasi Sakarya Bisiklet Festivali tüm hiziyla sürüyor. Bu çerçevede Camili Mahallesinde bulunan Ayçiçek Vadisi’nde hazirlanan 2023 EXPO Sakarya stantlari açildi. Büyüksehir Belediyesi tarafindan olusturulan stantlarda Belediye’ye ait birimler ve farkli sektörlerin markalari yer aldi. Gerçeklesen EXPO Fuarinda Sosyal Gelisim Merkezi(SGM) de yerini aldi.

7-14 yas arasi ögrencilere farkli alanlarda ve branslarda uygulamali ve teorik egitimler verilen SGM’nin standina yogun ilgi gösterildi. Robotik kodlama sinifi ögrencileri ve ögretmenleri tarafindan yapilan ürünler ögrenciler ve yetiskinler tarafindan büyük ilgi gördü. Robotik ögretmenlerinden bilgi alan ögrenciler daha sonra kendi tasarimlarini kendi elleriyle yaparak yanlarinda götürdü.
Kaynak: İHA