Pursaklar'da Miniklerin Mezuniyet Heyecani

Pursaklar Belediyesine bagli Nezaket Okullarinda egitim gören minik ögrencilere yönelik olarak Devlet Tiyatrolari Pursaklar Sahnesinde mezuniyet töreni düzenlendi.

Pursaklar'da Miniklerin Mezuniyet Heyecani
Pursaklar Belediyesine bagli 4 farkli Nezaket Okullarinda egitim gören minik ögrencilerin ilk mezuniyet heyecanlari, çocuklar tarafindan gerçeklestirilen çesitli gösteriler esliginde coskuyla basladi.

Devlet Tiyatrolari Pursaklar Sahnesinde gerçeklestirilen mezuniyet törenine Belediye Baskani Ertugrul Çetin, Ilçe Milli Egitim Müdürü Mustafa Kiliçgil, belediye baskan yardimcilari, birim müdürleri, veliler ve ögrenciler katilim sagladi.

‘‘Okul öncesi egitimi alan gelecegin mimari minik ögrencilerimizin ilk mezuniyet heyecanlarina ortak oluyoruz’’

Mezuniyet etkinliklerinin açilis konusmasini gerçeklestiren Belediye Baskani Ertugrul Çetin, ‘‘Okul öncesi egitimi alan gelecegin mimari minik ögrencilerimizin ilk mezuniyet heyecanlarina ortak oluyoruz. Bir yil boyunca almis olduklari egitimlerle çocuklarimiz, birçok bilgi birikimine sahip oldu. Özellikle çocuklarimiz ve gençlerimizi çok önemsiyoruz. Çocuklar ve gençler öncelik listemizin basinda yer aliyor. Onlari önceleyen birçok projemizi hayata geçirdik. Çocuklarimiz ve gençlerimiz için çalismaya, onlara katki sunmaya bundan sonra da devam edecegiz. Insallah hayatlarinin geri kalaninda Nezaket Okullarimizda almis olduklari egitimleri daha ileriye tasiyarak, ülkemiz adina basarili bireyler olacaklarina dair inancim tamdir’’ dedi.

Açilis konusmalarinin ardindan ögrencilerin ortaya koydugu muhtesem gösteriler izleyicilerin büyük begenisini kazanirken gösterilerin sonunda Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, çocuklara ilk karnelerini tek tek takdim etti.
Kaynak: İHA