Proemtia, 'Demir Çelik Sektör Bulusmalari'nin Ilkini Gerçeklestirdi

Endüstriyel ürün ticareti platformu Proemtia, Demir Çelik Sektör Bulusmalari’nin ilkini Kayseri’de gerçeklestirdi.

Proemtia, 'Demir Çelik Sektör Bulusmalari'nin Ilkini Gerçeklestirdi


Türkiye Is Bankasi tarafindan kurulan endüstriyel ürün ticareti platformu Proemtia, Demir Çelik Sektör Bulusmalari’nin ilkini 6 Haziran tarihinde sektörün önemli merkezlerinden Kayseri’de gerçeklestirdi. Etkinlik, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Ahi Evran Konferans salonunda düzenlendi.



Açilis konusmalarini Proemtia Genel Müdürü Umut Feyzioglu ve Kayseri Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Büyüksimitçi’nin yaptigi etkinlik, demir çelik sektörünün önemli oyunculari, Kayseri Sanayi ve ticaret odalarinin üyeleri ile Türkiye Is Bankasi yöneticilerinin katilimiyla gerçeklestirildi.



Proemtia Genel Müdür Yardimcisi Baris Aksoy, Proemtia platformunun kullanimi, saticilara ve alicilara sagladigi fonksiyonel ve finansal avantajlari aktardi.

Moderatörlügünü Dr. Baris Esen’in üstlendigi “Demir Çelik Sektöründeki Paydaslarin Satin Alma Kararlari” konulu panelde, KMC Group Yönetim Kurulu Baskani Ziya Eren, 3K Demir Çelik Yönetim Kurulu Baskani Irfan Püsküllü, Fisekçioglu Demir Çelik Yönetim Kurulu Baskani Bilal Fisekçioglu ve Proemtia Satis ve Is Gelistirme Direktörü Nedim Yalt sektöre iliskin güncel gelismeleri ve satin alma kararlarini etkileyen faktörleri degerlendirdi.

Demir Çelik Sektörü bulusmalarinda, Ekonomist Murat Sagman küresel piyasalar ve Türkiye ekonomisine dair, Yatirim Finansman Arastirma Bölümü Müdürü Serhat Kaya’nin ise demir-çelik sektörüne iliskin güncel analizlerini paylasti.

Kayseri’de yapilan ‘Proemtia Demir Çelik Sektör Bulusmalari’nin ikincisi 13 Temmuz tarihinde Ankara’da gerçeklestirilecek.
Kaynak: İHA