Mudanya Belediyesi'nin Ilanina Rekor Basvuru

Mudanya Belediyesi, MUDBEL A.S üzerinden çesitli branslarda 150 personel alimi yapacagini duyururken, ilana 2 binin üzerinde basvuru geldi.

Mudanya Belediyesi'nin Ilanina Rekor Basvuru
Mudanya Belediyesi MUDBEL A.S.’ye isçi alimi ilani yayimlarken, basvurular tamamlandi. Temizlik personeli, bahçivan, insaat, veterinerlik, büro oto yikama ve bakim isçisi, kaynak ustasi, mekanik tesisat ustasi, ekskavatör ve kepçe operatörü, soför, kurye, teknik personel, arsiv görevlisi, hasta ve yasli bakim elemani, ziraat mühendisi, fizyoterapist, psikolog, diyetisyen, kurs egitmeni, harita teknisyeni, harita mühendisi, insaat mühendisi, ziraat mühendisi, iç mimar, mimar, peyzaj mimari ve geri dönüsüm personeli olmak üzere 150 isçi alimi yapilacagi duyurulurken, ilana 3 günde 2 binin üzerinde basvuru geldi.

Türkiye’de issizligin artik kronik bir sorun oldugunu ve giderek genç tabana dogru yayildigini kaydeden Mudanya Belediye Baskani Hayri Türkyilmaz, “Ülkemizin geldigi nokta ne yazik ki bu. Ekonomi politikalarinin vurdugu en önemli kesimlerden birisi ne yazik ki gençlerimiz. Bunlarin büyük bir kismini üniversite mezunu gençlerimiz olusturuyor. Mudanya Belediyesi olarak 9 yilda hayata geçirdigimiz projelerimizi hizmete açtikça ilçemizde özellikle genç nüfusa is olanagi sagliyor, liyakate önem veriyor, istihdam olusturuyoruz. Tüm çabamiz, gençleri issiz kalmayan bir ilçe olarak anilmak. Yaptigimiz çalismalarin karsiligini görmek bizleri mutlu ediyor. Biz, Mudanya’da yoksullugu ve issizligi sifirlamak istiyoruz. Daha nice yillar Mudanyali hemsehrilerim için birlikte çalismaya, üretmeye devam edecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA