Hayirlar Selimiye Camiinin Çevre Düzenlemesi Yapildi

Isparta Belediyesi, Fatih Mahallesi’nde bulunan Hayirlar Selimiye Camiinin çevre düzenleme çalismalarini gerçeklestirdi. Çalismalarda cami çevresinde deforme olan taban dösemeleri degistirildi.

Hayirlar Selimiye Camiinin Çevre Düzenlemesi Yapildi
Isparta Belediyesi, sehirde camilerin çevre düzenleme ve tuvalet bakim, yenileme çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Bugüne kadar sehirde farkli mahallelerde bulunan çok sayida caminin çevre düzenlemesi yapildi, taban dösemeleri degistirildi, tuvaletleri yenilenerek tadilattan geçirildi. Cami çevresi düzenleme çalismalarindan birisi de Fatih Mahallesi’nde bulunan Hayirlar Selimiye Camiinde gerçeklestirildi.

Çalismalarda caminin çevresindeki deforme olan taban dösemeleri kaldirilirken, yerine yeni kare karo tasi dösendi.

Hayirlar Dernegi Baskani Yener Songur, cami çevresinin yapilan düzenleme ile çok güzel oldugunu belirterek, ”Belediye Baskanimiz Ramazan ayinda cuma namazi için camimize geldiginde buraya dokunalim, düzenleyelim demisti. Baskanimiz tutmayacagi sözü vermez. Allah razi olsun. Camimizin çevre düzenlemesi yapildi. Çok memnunuz. Yaptigi hizmetlerden dolayi degerli baskanimiza ve ekibine tesekkür ediyoruz, dualar ediyoruz. Allah insallah hizmetlerinin devamini nasip eylesin. Gelen kardeslerimizde yapilan bu hizmete duyarli. Onlar da en kalbi duygularla tesekkür ediyorlar. Allah razi olsun” dedi.

Hayirlar Vakif Baskani Ali Artan da cami çevre düzenlemesinden dolayi Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’e tesekkür etti. Isparta Belediyesi’nin sehirdeki tüm camilerin tuvalet bakimlari ve çevre düzenlemelerini gerçeklestirdigine deginen Artan, “Tüm camilere dokundular, hepsini güzellestirdiler. Belediye baskanimiza, baskan yardimcilarimiza ve ekibine çok tesekkür ederiz. Allah bin kere razi olsun” seklinde konustu.

Kaynak: İHA