Hayat Boyu Ögrenme Haftasi Etkinlikleri Dahilinde Sergi Açildi

Bireysel ve toplumsal gelisimle istihdami ön plana alarak örgün egitim disinda kalan ögrenme etkinliklerine katilim kültürünün gelistirilmesi ve yayginlastirilmasi için haziran ayinin ilk haftasi, "Hayat Boyu Ögrenme Haftasi" olarak kutlanmakta. Bu çerçevede içinde pek çok etkinligin yer aldigi "Hayat Boyu Ögrenme Haftasi" etkinlikleri Erzincan’da yogun etkinliklerle devam ediyor.

Hayat Boyu Ögrenme Haftasi Etkinlikleri Dahilinde Sergi Açildi
Hayat boyu ögrenme kültürünün gelistirilmesi, tanitilmasi ve yayginlastirilmasi amaciyla gerçeklestirilen "Hayat Boyu Ögrenme Haftasi" etkinliklerinin bugün ki duragi Erzincan Halk Egitimi Merkezi bünyesinde açilan kurslarda yil boyunca hazirlanan ürünlerin sergilendigi sergi açilisi oldu.

Sergi açilisina Il Millî Egitim Müdür Vekili Murat Demir, Il Millî Egitim Müdür Yardimcisi Ferhat Albayrak, 3. Ordu Kurmay Baskani ve Garnizon Komutani Gazi Tümgeneral Davut Ala Pasa’nin esi Selda Ala, Belediye Baskani Bekir Aksun’un esi Ürküs Aksun, Erzincan Halk Egitimi Merkezi yöneticileri, ögretmenlerimiz, usta ögreticiler, paydas kurum yöneticileri ve vatandaslar katildi.

Konuklarla birlikte serginin açilis kurdelesini kestikten sonra selamlama konusmasi yapan Il Millî Egitim Müdür Vekili Murat Demir, Erzincan genelinde Hayat Boyu Ögrenme çerçevesinde yapilan çalismalara iliskin katilimcilari bilgilendirirken, hayat boyu ögrenmeye katki sunan tüm kurum, kurulus yetkililerine tesekkür ederek, senliklerin düzenlenmesinde emegi geçen herkesi tebrik etti.

Müdür Demir ve beraberindekiler, açilis töreninin ardindan sergi dahilinde ögretmenler ve usta ögreticilerin rehberliginde "el emegi göz nuru" ile hazirlanan stantlari ziyaret ederek, hayat boyu ögrenme çerçevesinde yapilan ürünleri inceleyip, bilgi aldi.
Kaynak: İHA