'Afet Ve Kriz Durumlarinda Insan Kaynaklarinin Rolü' Konulu Sempozyum Düzenlendi

Liv Hospital Gaziantep’te, ’Afet ve Kriz Durumlarinda Insan Kaynaklarinin Rolü’ konulu sempozyum düzenlendi.

'Afet Ve Kriz Durumlarinda Insan Kaynaklarinin Rolü' Konulu Sempozyum Düzenlendi
Özel Liv Hospital Gaziantep’te acil durumlarda insan kaynaklari alaninda yapilan ve yapilmasi planlanan çalismalarin konu edindigi ’Afet ve Kriz Durumlarinda Insan Kaynaklarinin Rolü’ sempozyumu düzenlendi.

Sempozyuma Liv Hospital Gaziantep Insan Kaynaklari Platform Baskani Tuncay Bakkaloglu, Liv Hospital Gaziantep Genel Müdürü Cemal Çaparusagi ve insan kaynaklari uzmanlari katildi.

Düzenlenen sempozyum ile ileride meydana gelebilecek deprem, yangin, salgin hastaliklar gibi afet ve kriz durumlarinda insan kaynaklari yöneticilerinin almasi gereken önlemler ile yapilmasi gereken çalismalarin konusuldugunu ifade eden Liv Hospital Gaziantep Genel Müdürü Cemal Çaparusagi, "Sempozyumumuz deprem sonrasi afet ve kriz durumlarinda insan kaynaklarinin rolü ve almasi gereken önlemlerle ilgili bölgenin güçlü insan kaynaklari yöneticileri ile bir araya gelerek neler yapilmasi gerektigi ile ilgili. Bu sempozyumda insan kaynaklarinin bu tür süreçlerde hangi rolleri aldigi ve ne gibi çalismalar gerçeklestirdigini konustuk. Özellikle ileriye dönük muhtemel afet durumlarinda hangi önlemlerin alinmasi gerektigini de konustuk. Dogal afetlerde insan kaynaklarinin ekipleri nasil yönetmesi ve organize etmesi konusunu ele aldik" diye konustu.

Kaynak: İHA