ZBEÜ Engelsiz Kampüs Siralamasinda Türkiye'de Ilk 5'Te

Engelsiz Üniversite Ödülleri kapsaminda 10 biriminin Egitimde ve Mekânda Erisilebilir olmasi dolayisiyla ödül almaya hak kazanan ZBEÜ, engelsiz bayrak alan Türkiye Üniversiteleri arasinda 11 bayrakla besinci siraya yerlesti.

ZBEÜ Engelsiz Kampüs Siralamasinda Türkiye'de Ilk 5'Te
Yüksekögretim Kurulu Baskanligi tarafindan bugün ‘Engelsiz Üniversite Bayraklari ve Program Nisani Ödül Töreni’ düzenlendi.

Törende, Devrek MYO, Eregli Egitim Fakültesi, Zonguldak MYO ‘Egitimde Erisilebilir (Yesil Bayrak), Dis Hekimligi Fakültesi, Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Obezite ve Diyabet Uygulama ve Arastirma Merkezi, Prof. Dr. Durmus Günay Kütüphanesi, Tip Fakültesi ‘Mekânda Erisilebilir (Turuncu Bayrak), Fen Fakültesi ise hem mekânda hem de egitimde erisilebilir olmasi dolayisiyla ödül almaya hak kazandigi açiklandi. Böylece, ZBEÜ 4 yesil ve 7 turuncu bayrak sahibi oldu.

11 bayrak ile Türkiye üniversiteleri arasinda besinci siraya yerlesen ZBEÜ’nün Engelsiz Bayrak Ödülünü ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, YÖK Baskani Erol Özvar’in elinden aldi.
Kaynak: İHA