Üçüz Bebek Dünyaya Getiren Anne Hayirseverlerden Bez Ve Kiyafet Yardimi Istedi

Çorum’un Sungurlu ilçesinde yasayan Emrah ve Melisa Küçükkahraman çiftinin üçüz bebekleri dünyaya geldi. Annenin ikinci gebeligi olan üçüz bebekler, saglikli bir sekilde dogdu. Minik üçüzlere, Fatih, Ömer ve Hakan isimleri verildi. Üçüz bebek dünyaya getiren anne, hayirseverlerden bez ve kiyafet yardimi istedi.

Üçüz Bebek Dünyaya Getiren Anne Hayirseverlerden Bez Ve Kiyafet Yardimi Istedi


Sungurlu’da Turan Mahallesi’nde yasayan Emrah ve Melisa Küçükkahraman çiftinin sezaryen ile 3 erkek bebekleri dünyaya geldi. Bebeklerin saglikli bir sekilde dünyaya geldigi ve sürecin takip edildigi bildirildi.

Etlik Sehir Hastanesinde üçüz bebek dogumunu gerçeklestiren doktorlar ise dogumu saglikli bir sekilde sonlandirdiklari için mutlu olduklarini belirtti.

Üçüz bebeklere sahip oldugu için mutlu oldugunu söyleyen anne Melisa Küçükkahraman, “Üçüz bebek sahibi olmak çok hos bir sey. Allah’a çok sükürler olsun. Çok sükür ya Rabbim bize bu hediyeyi verdi. Bazen insanlar 1 tane istiyor ama Allah’a sükür olsun bize 3 tane gönderdi. Çok sükür saglikli çocuklarim” dedi.

Iki haftada bir Ankara’ya kontrole gitmeleri gerektigini belirten anne Melisa Küçükkahraman, hayirseverlerden bez ve kiyafet yardimi yapmalarini talep etti.
Kaynak: İHA