Doganin Yasamasi Için Temizlik Yaptilar

Alasehir Belediyesi, Dünya Çevre Günü’nde “Çöpleri hep birlikte topluyoruz" sloganiyla belediye çalisanlari, çocuklar ve STK’larin katilimiyla çevre temizligi gerçeklestirdi.

Doganin Yasamasi Için Temizlik Yaptilar
Alasehir Belediyesi öncülügünde yapilan temizlik etkinligine belediye personeli, Belediye Atölyesinde egitim gören 4 ve 5 yasindaki 60 çocuk, sivil toplum örgütleri ve vatandaslar katildi.

Cumhuriyet Parki ve Evrenli Yolu bölgesinde yapilan çevre temizliginde elinde posetle çöp toplamaya katilan Alasehir Belediye Baskani Ahmet Öküzcüoglu, "Dünya Çevre Günü dolayisiyla Cumhuriyet Parki üstünde, Evrenli Yolu üzerinde dogaya atilmis atiklari, çocuklarimizla, belediye çalisanlarimizla, sivil toplum örgütlerimizle beraber, çevremize atilan atiklari toplayarak, dogaya katkida bulunduk. Çocuklarimiza daha yasanabilir bir dünya, daha temiz bir çevre, insana, dogaya saygili bir yaklasimla çocuklarimiza çevre bilincini asilamaya çalisiyoruz. Bizler temizlemeye devam edecegiz, halkimizdan çevrelerine sahip çikarak, dogamizi kirletmemelerini istiyoruz. Atiklarini dogaya birakmasinlar. Ben bize katilan çocuklarimiza, sivil toplum örgütlerimize tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA