Dijital Bulusmalarda Gündem Açiklamasi 'Etkili Iletisim'

Bursa Büyüksehir Belediyesi’nin, gençlerin teknolojiyi dogru ve verimli kullanabilmelerine imkân saglamak hedefiyle baslattigi Yeni Nesil Dijital Medya Bulusmalari serisi, ‘Etkili Iletisim’ temasiyla devam ediyor. Alaninda uzman radyo programcilari ve TV spikerleri, etkili iletisimin püf noktalarini katilimcilarla paylasacak.

Bursa Büyüksehir Belediyesi tarafindan hayata geçirilen ve özellikle gençler tarafindan yogun ilgiyle karsilanan Yeni Nesil Dijital Medya Bulusmalari serisinin dördüncüsü “Etkili Iletisim” temasi ile gerçeklestirilecek. Orhangazi Kültür ve Gençlik Merkezi’nde 10 Haziran Cumartesi günü saat 19.30’da yapilacak söylesi programina TGRT Haber Spikeri Mehmet Aydin, Turkuaz Radyo Programcisi Hop Dedik Ayhan, Radyo D Programcisi Hilal Özgani ve Number One FM Programcisi Kadir Çetin konuk olacak.

Katilimcilarla interaktif söylesi formatinda gerçeklestirilecek programda alaninda uzman isimler, ‘Jest ve mimikler neler anlatir karsimizdakilere?’, ‘Türkçe neden yazildigi gibi okunmaz?’ ve ‘Topluluk önünde konusurken neden heyecanlaniyoruz?’ sorularina yanit verecek ve etkili iletisimin püf noktalarini anlatacak. Detayli bilgi www.bursa.bel.tr adresinde yer alirken, katilim ise ücretsiz olarak gerçeklesecek.
Kaynak: İHA