Baskan Tekin Minik Ögrencilere Dondurma Ikram Etti

5 Haziran Dünya Çevre gününde topladiklari atik pilleri Alapli Belediyesine teslim eden Atatürk Ilkokulu 1/A sinifi ögrencilerine Alapli Belediye Baskani Nuri Tekin dondurma ikram etti.

Baskan Tekin Minik Ögrencilere Dondurma Ikram Etti
Zonguldak’in Alapli Belediyesi ‘Sifir Atik’ bilincinin yayginlastirilmasi ve çevrenin korunmasi amaciyla Ilkokul ögrencilerine dagittigi atik pil kutularini dolduran Atatürk Ilkokulu 1/A sinifi ögrencileri topladiklari atik pilleri 5 Haziran Dünya Çevre gününde Alapli Belediyesine teslim etti.

Çevreye verdikleri önemden dolayi minik ögrencilere tesekkür eden Alapli Belediye Baskani Nuri Tekin, “Kullanim ömrünü tamamlamis ya da fiziksel olarak hasara ugramis pillerde bulunan kimyasal maddelerin topraga ve suya karismamasi için okullara atik pil kutusu dagitmistik. Atatürk Ilkokulu 1/A sinifi ögretmeni Dilek Yurttas ve ögrencileri 5 Haziran Dünya Çevre gününde topladiklari atik pilleri belediyemize teslim ettiler. Bizde ögrencilerimize çevreye olan duyarliliklarindan dolayi dondurma ikram ettik. Ben basta ögretmenimize ve ögrencilerimize tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA