Yenimahalle'de Ata Yüzme Havuzu'na Yogun Ilgi

Ankara Yenimahalle Belediyesi’nin ilçeye kazandirdigi Ata Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi, ilçe sakinlerinden yogun ilgi görüyor. Kayitlarin devam ettigi tesiste ön kayit sayisi 4 bine ulasti.

Yenimahalle'de Ata Yüzme Havuzu'na Yogun Ilgi
Haci Sabanci, Bülent Ecevit, Turgut Özakman ve Prof. Dr. Mehmet Haberal yüzme havuzu ve spor tesislerinin ardindan Yenimahalle’nin besinci yüzme havuzu olan Ata Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi’nde günlük havuz kullaniminin yani sira yüzme kurslari, fitness, pilates, yoga ve total body egitimleri de basladi.

Çogu büyüksehirde olmayan havuz sayisini Yenimahalle ilçesine kazandirdiklari kaydeden Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar, “Yenimahalle’de 7’den 70’e herkesin spor yapmasi için birçok projeyi hayata geçirdik. Ata havuzumuzla birlikte 5’inci tam donanimli yüzme havuzu ve spor tesisimizi de ilçe sakinlerimizin hizmetine sunduk. Yenimahalle’deki havuz sayisi çogu büyüksehirde yok” dedi.



Üye kayitlari devam ediyor

Kontenjanlarin sinirli sayida oldugu tesiste, Yenimahalle ilçesinde ikamet eden yurttaslara öncelik veriliyor. Üye kayitlari devam ederken, tesisten faydalanmak isteyen vatandaslar T.C. Kimlik Karti ve ikametgah belgesi ile Ata Yüzme Havuzu ve Spor Tesisine basvuru yapabilecek.
Kaynak: İHA