(Özel) Tencere, Tüp, Para...Ne Bulursa Alisveris Sepetine Yükleyip Böyle Kaçtilar

Bursa’da esnaflik yapan adam, aksam anahtari düsürdü. Sabah dükkana geldiginde dükkanindan bir çok malzemesinin çalindigini gördü. Güvenlik kamerasini inceleyen esnaf, alisveris sepetiyle malzemelerin çalindigini görünce ; “Allah’indan bulsun, burasi bizim ekmek teknemiz” dedi.

(Özel) Tencere, Tüp, Para...Ne Bulursa Alisveris Sepetine Yükleyip Böyle Kaçtilar
Merkez Osmangazi ilçesi Sehreküstü Mahallesi’nde ailesiyle uzun süredir esnaflik yapan Demirhan Koçak, aksam saatlerinde mesaisi bitince çocuklarini aldiktan sonra dükkanini kilitleyip eve gitti. Fakat anahtari düsürdügünden habersiz olan Koçak, sabah geldiginde dükkanda limonata makinalari ve çantasinin yerinde olmadigini gördü. Hemen durumu polis ekiplerine bildirdikten sonra dükkanda bulunan güvenlik kamerasini inceledi. Dükkana giren hirsizin alisveris sepetiyle malzemeleri götürdügü gören Koçak, “Burasi bizim ekmek teknemiz, Allah’indan bulsun” dedi.

Koçak’in tek istegi yaklasik 25 bin liralik malzeme ve parayi çalan hirsizin yakalanmasi.

Hirsizin bulunmasini isteyen Koçak, “Aksam saatlerinde anahtari düsürmüsüm. Hirsiz, anahtari bulmus. Dükkanlari tek tek gezip anahtari denemis. Bizim dükkanin oldugunu anlayinca içeri girmis. Kendi yeriymis gibi içeri girmis. Malzemeleri alisveris sepetine doldurup çikmis. Para, tencere, tüp, limonata makinasi. Ne bulursa buradan alisveris sepetine yükleyip kaçmislar. Adam bizi magdur etti. Çoluk çocugumuzun rizkini alip götürdü. ’Bu insanlar ne yapar’ diye hiç düsünmeden aldi gitti. Biz burayi ailece isletiyoruz. Benim burada 1 yasinda çocugum var o burada büyüdü. Biz rizkimizin pesindeyiz. Buradan hirsiza sesleniyorum; “Allah’tan bulsun” dedi.

Kaynak: İHA