Ögretmenler Spor Yaparak Eglendi

Sahinbey Belediyesi, ögretmenlerin motivasyonunu arttirmak için dart ve ayak tenisi turnuvasi düzenledi.

Ögretmenler Spor Yaparak Eglendi
Egitime ve egitim camiasina her zaman destek olan Sahinbey Belediyesi, ögretmenler arasi birlik, beraberlik, iletisim ve motivasyonun artirilmasi, okullar arasindaki iletisimin güçlendirilmesi, iyi örneklerin paylasilmasi için Sahinbey Ilçe Milli Egitim Müdürlügü isbirligi ile dart ve ayak tenisi turnuvasi düzenledi.

Akkent Spor Köyü ve Yesilvadi Spor Merkezi’nde düzenlenen organizasyonlarda dart turnuvasina 100 ögretmen, ayak tenisi turnuvasina ise 160 ögretmen katildi.

Düzenlenen organizasyonlarda ögretmenlere çesitli hediyeler verildi.



“Ögretmenlerimizin her zaman yanindayiz”

Ögretmenligin kutsal bir meslek oldugunu ifade eden Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, “Ögretmenlerimiz bizler için çok degerli. Gelecek nesilleri yetistiren ve onlari hazirlayan ögretmenlerimizin her zaman yanlarinda olduk. Olmaya da devam edecegiz. Ne kadar zor bir meslek yaptiklarinin farkindayiz. Bu nedenle ögretmenlerimiz için dart ve ayak tenisi turnuvasi düzenledik. Iki turnuvaya toplam 260 ögretmenimiz katildi.

Amacimiz ögretmenlerimizin ve okullarimizin birbiri arasindaki diyalogu arttirarak ögretmenlerimizin stres atmalarini saglamak. Etkinliklerimize katilan tüm ögretmenlerimize ayri ayri tesekkür ediyorum" dedi.



Sahinbey Belediyesi’ne tesekkür ettiler

Turnuvalara katilan ögretmenler ise etkinliklerden oldukça memnun kaldiklarini belirterek, “Sahinbey Belediye Baskani Sayin Mehmet Tahmazoglu’nun egitime vermis oldugu destegi yakinen gören ve bilenleriz. Sag olsun bizlerin her zaman yaninda olup dart ve ayak tenisi turnuvalari düzenlediler. Böylece hem eglenme, hem de arkadaslarimizla bir araya gelme firsati yakaladik. Bizim için güzel geçen bir zamandi. Baskan Mehmet Tahmazoglu’na ve Sahinbey Belediyesi çalisanlarina tesekkür ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA