Bagcilar Kitap Fuari'nda Depremzedeler Için 'Bi Bana Bi Malatya'ya Kitap' Kampanyasi

Bagcilar Belediyesi’nin düzenledigi 2. Bagcilar Kitap Fuari’nda Malatya’daki depremzedelere ulastirilmak üzere “Bi bana Bi Malatya’ya Kitap” kampanyasi baslatildi. Bu çerçevede fuari gezen vatandaslar, satin aldiklari ikinci kitabi depremzedelere ulastirilmasi için hazirlanan kutuya birakiyor.

Bagcilar Kitap Fuari'nda Depremzedeler Için 'Bi Bana Bi Malatya'ya Kitap' Kampanyasi
Bagcilar Belediyesi tarafindan bu yil 2’ncisi düzenlenen Bagcilar Kitap Fuari yogun ilgi görüyor. Fuar çerçevesinde ziyaretçiler yazarlarin söylesilerine katilirken çocuklar da Bagcilar Meydani’na kurulan atölyelerde aktivitelere katiliyor. Fuar çerçevesinde deprem bölgesine gönderilmek üzere ’Bi Bana bi Malatya’ya” kampanyasi da baslatildi. Vatandaslar, satin aldiklari kitaplardan birini Malatya’daki depremzedelere götürülmesi için belediye tarafindan fuar girisine yerlestirilen kutulara birakiyor. Her yastan ilçe sakininden kimi bir romani kimi de bir kisisel gelisim kitabini depremzede kardeslerine hediye ediyor.

Birlik ve beraberligin en güzel örneklerinden biri

Özellikle gençlerin kampanyaya destek verdigini söyleyen Bagcilar Belediye Baskani Abdullah Özdemir, “Fuarda birlik ve beraberligin en güzel örneklerinden biri sergileniyor. Hemsehrilerimiz bir kitap kendilerine bir kitap da depremzede kardesleri için satin aliyor. Her konuda oldugu gibi bu konuda da ilçe sakinlerimizin duyarliligi bizi sevindiriyor. Herkesi fuari gezmeye davet ediyorum” dedi.

Bagcilar Kitap Fuari, 03-11 Haziran 2023 tarihlerinde 10.00 - 22.00 saatleri arasinda haftanin her günü ziyaret edilebilecek.
Kaynak: İHA