Devrilen Kamyon Kazaya Sebep Oldu Açiklamasi 4 Yarali

Konya’nin Beysehir ilçesinde beton drenaj borusu yüklü kamyonun devrilmesinin hemen ardindan hafif ticari araç ile otomobilin çarpismasi sonucu meydana gelen trafik kazasinda 4 kisi yaralandi.

Devrilen Kamyon Kazaya Sebep Oldu Açiklamasi 4 Yarali
Kaza, Beysehir-Antalya Karayolunun 19. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.A. idaresindeki beton drenaj boru yüklü kamyon, sürücünün direksiyon hakimiyeti sonucu devrilerek yan yatti. Drenaj borulari yola savruldugu kazayi sürücü yara almadan atlatti. Bu kazanin hemen sonrasinda devrilen kamyonun önünde Z.S.’nin kullandigi 42 AV 33 plakali otomobil ile karsi yönden gelen A.K.’nin kullandigi 07 AZP 081 plakali hafif ticari araç çarpisti. Kazada her iki aracin sürücüsü ile araçlarda yolcu olarak bulunan B.G. ile A.K. yaralandi.

Kaza ihbari üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Beysehir Devlet Hastanesine kaldirilan yaralilar tedavi altina alindi. Yasanan kaza nedeniyle kara yolu bir süre araç trafigine kapali kalirken, ulasim kazaya karisan kamyon ile diger araçlarin kaldirilmasinin ardindan yeniden normale döndü.
Kaynak: İHA