Baskan Özdemir Açiklamasi 'Spor Ve Sporculara Destek Olmayi Sürdürecegiz'

Samsun’un Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir, ilçedeki mevcut spor alanlarini gelistirmek ve yenilerini kazandirmak adina çalismalara devam ettiklerini belirterek, “Dün oldugu gibi bugün de spor ve sporculara destegimiz devam edecek” dedi.

Baskan Özdemir Açiklamasi 'Spor Ve Sporculara Destek Olmayi Sürdürecegiz'
Samsun Gençlik ve Spor Il Müdür Ismail Feyzullah Dereci ve beraberindekiler, insasi devam eden ve yapilacak olan spor tesisleri ile yürütülen faaliyetler hakkinda görüs alisverisinde bulunmak, yerinde görmek ve inceleme yapmak üzere Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir’i ziyaret etti.

Ziyarette Belediye Baskani Sebahattin Özdemir ve Samsun Gençlik ve Spor Il Müdür Ismail Feyzullah Dereci, Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan Havza’da insasi devam eden yari olimpik yüzme havuzu, yapimi tamamlanan 4 adet sentetik çim saha ile hayata geçirilmesi planlanan diger sportif yatirimlar hakkinda görüs alisverisinde bulunuldular.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Feyzullah Dereci, ilçedeki her türlü spora yönelik yatirimi ve çalismayi yakindan takip ettigini belirterek, Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir’e spor faaliyetlerine ve sporculara vermis oldugu desteklerden ötürü tesekkür etti.

Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir ise mevcut spor alanlarini gelistirmek ve yenilerini kazandirmak adina çalistiklarini söyledi.

Baskan Özdemir, “Ilçemiz için yapilacak her seyde isbirligine açigiz. Dün oldugu gibi bugün de spor ve sporculara destegimiz devam edecek. Ilçemizdeki mevcut spor alanlarini gelistirmek ve yenilerini kazandirmak adina çalismalarimiza ara vermeden devam etmekteyiz. Yapmis oldugumuz girisimler neticesinde ilçemize yari olimpik yüzme havuzu insaatimiz basladi ve hizli bir sekilde devam ediyor. Ayrica 4 adet sentetik çim saha kazandirdik. Havzali halkimiz özellikle gençlerimizin spora yönelmesi ve kötü aliskanliklar ile mücadelede bu tesisler elimiz güçlendirecek” dedi.

Kaynak: İHA