Baskan Demirtas Açiklamasi 'Kurban Satis Ve Kesim Yerimizde Gerekli Önlemleri Alacagiz'

Samsun’un Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, vatandaslarin sorunsuz bir Kurban Bayrami geçirebilmeleri adina kurban satis ve kesim alaninda tüm önlemleri alacaklarini söyledi.

Baskan Demirtas Açiklamasi 'Kurban Satis Ve Kesim Yerimizde Gerekli Önlemleri Alacagiz'
Ilkadim ilçesinde her yil oldugu gibi bu yil da Güzeldere Mahallesi’nde 27 dönümlük arsa üzerinde 8x12 metrekarelik büyükbas, 6x8 metrekare küçükbas ebatlarinda parselin çizim islemleri gerçeklestirildi.

Ilkadim Belediyesi Fen Isleri, Zabita ve Temizlik Müdürlügü ekiplerince alanda çalismalar yapildi.

Yapilan çalismalar hakkinda bilgi veren Baskan Demirtas, “Kurban satis ve kesim yerimizdeki düzenleme çalismalarimiz tüm hiziyla devam ediyor. Çalismalar çerçevesinde kurban kesim yerinin eksikliklerini gidererek, dezenfekte edip yeniliyoruz. Alanimizin zeminine malzeme sererek, yer isaretlemelerini yapiyoruz. Yeni su hattinin da dösendigi, bay ve bayan tuvaletler ile banyo imkaninin bulundugu kurban satis ve kesim yerinde, kurban bayrami süresince vatandaslarimizin olabilecek su kesintilerinde önüne geçmek adina su deposunun yani sira su tankerlerimiz gün boyu alanda görev yapacak. Bu yil da pazar yerimizde, ulasimdan kurban rehberine kadar farkli hizmetleri Ilkadimli vatandaslarimiza sunacagiz” dedi.

Kurban satis ve kesim yerinde hayvan saticilarinin çadirlarini 5-10 haziran tarihleri arasinda kurmaya baslayacaklarini söyleyen Baskan Demirtas, “12 Haziran Pazartesi günü itibari ile kurban satis ve kesim yerimiz vatandaslarimizin girisine açilacak. Hem vatandaslarimizin hem de kurban saticilarimizin sorunsuz bir bayram geçirmesi için gerekli olan tüm önlemleri alacagiz. Bayram öncesi eksiklerimizi hizla gidererek, kurban kesim merkezimizin halkimizin tüm ihtiyaçlarina cevap verebilecek sekilde düzenliyoruz” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA