Ögrencilerin El Becerileri Sergiye Tasindi

Kozlu Atilla Ilkokulu’nda ögrencilerin hazirladigi eserler sergilendi.

Ögrencilerin El Becerileri Sergiye Tasindi
Kozlu Atilla Ilkokulu sinif ögretmeni Songül Velioglu ve ögrencileri tarafindan 2022 - 2023 egitim ögretim yili boyunca yaptiklari yagli boya, karakalem, ebru gibi çalismalarini sergilemek üzere Attila Ilkokulu Bahçesi sergi alani olarak hazirladi.

Hazirlanan resim sergisi açilisi için Okul Müdürü Mustafa Girgin, Müdür Yardimcisi. A. Serkan Yazicioglu ve Sinif Ögretmeni Songül Velioglu ‘nun koordinesinde çalismalar tamamlandi.

Kozlu Kaymakami Hüseyin Ece, Kozlu Belediye Baskani Yardimcisi Hüseyin Yilmaz, Ilçe Milli Egitim Müdürü Mansur Gök, okul müdürleri ve velilerin katilimiyla sergi açilisi gerçeklestirildi.

Sergiyi gezen misafirler, ögrencilerin yil boyu yaptigi çalismalari hayranlikla gezdiler. Çok basarili eserleri büyük bir zevk ve heyecanla incelediler.

Kozlu Kaymakami Hüseyin Ece; çalismalarda emegi bulunan herkesi tebrik ederek tesekkürlerini sundu. Attila Ilkokulu bahçesindeki sergi gün boyu açik kaldi. Sergiyi hem veliler hem çevreden katilim saglayanlar tarafindan ilgi ile izlendi.
Kaynak: İHA