Mustafa Ceceli En Güzel Sarkilarini 'Gül Sehri' Için Söyledi

Isparta Uluslararasi Gül Festivali çerçevesinde Mustafa Ceceli konser verdi.

Mustafa Ceceli En Güzel Sarkilarini 'Gül Sehri' Için Söyledi
Isparta Meydan AVM’de düzenlenen konserde alani dolduran binlerce vatandas, Mustafa Ceceli’nin sarkilariyla güzel bir aksam yasadi. Meydani dolduran binlerce kisi cep telefonlarinin da isiklarini açarak, Ceceli’nin seslendirdigi birbirinden güzel sarkilara eslik etti. Ceceli’nin konser verdigi anlarda sahneye gül yapraklari serpildi. Mustafa Ceceli buna karsilik “Isparta’yi çok özlemisiz” derken, Gül Rengi sarkisini meydanda bulunanlarla birlikte söyledi.

Isparta Belediye Baskan Vekili Ugur Büyükçulcu da Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’in gönlünün Isparta halki ile birlikte oldugunu belirtti.

Mustafa Ceceli’yi güllerin gökyüzüne güldügü güller diyari Isparta’da agirlamaktan mutluluk duyduklarini dile getiren Baskan Vekili Ugur Büyükçulcu, “Etkinligimiz çerçevesinde 8 ülke ve Türkiye’nin çesitli illerinden misafirlerimizi agirliyoruz. Onlara da Isparta’miza hos geldiniz diyoruz” dedi.

Ispartalilar adina bir de talepte bulunan Belediye Baskan Vekili Ugur Büyükçulcu, “Gül Rengi sarkinizi ilk dinledigimizde bizlere Isparta’yi ve gülümüzü hatirlattiniz. Bundan sonraki süreçte içerisinde gül geçen bir sarki yaparsaniz, bu sarkinin klibini Isparta’mizda gül bahçelerimizde çekmenizi istiyoruz” derken, Mustafa Ceceli de, “Buradan söz veriyoruz. Klibimizi Isparta’da gül bahçelerinde çekecegiz” seklinde cevap verdi.

Daha sonra Belediye Baskan Vekili Ugur Büyükçulcu, Isparta ürünlerinden olusan bir hediye setini Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen adina Mustafa Ceceli’ye takdim ederken, diger taraftan sahneye çikan çocuklar tarafindan Ceceli’ye gül atildi. Ceceli de bu hareket karsisinda diz çökerek çocuklari ve Isparta halkini selamladi.
Kaynak: İHA