Kocaeli'de Düzenlenen Off-Road Festivali'nde Heyecan Zirveye Ulasti

Kocaeli’de 2 gün boyunca düzenlenen Off-Road Festivali kiyasiya mücadele ile basladi. 500 araçla 100 sporcunun katildigi Off-Road Festivali’nde heyecan zirveye ulasti. Bazi araçlarin takla attigi anlar ise kisa süreli panik olusturdu.

Kocaeli'de Düzenlenen Off-Road Festivali'nde Heyecan Zirveye Ulasti
Gebze Belediyesi’nin Denizli Köyü’nde ilk defa organize ettigi Off-Road Festivali bugün kiyasiya mücadele ile basladi.

Özel parkurda gerçeklestirilen festivale Türkiye’nin çesitli illerinden 500 araçla 100 sporcu katildi.

Yarislarin birinci etabinda sporcular, arazi araçlarla çamurlu ve engebeli etaplari geçmeye çalisti. Ilk günde 22 araçla 44 sporcu kiyasiya yaristi. Su havuzlarindan çikmalari sirasinda bazi araçlarin devrilmesi nedeniyle mücadeleye zaman zaman ara verildi.

Kimi zamanda araçlar takla atarak kisa süreli panik olusturdu. Ilk günde sadece erkekler parkurda yer alirken yarinki hiz etabinda ise kadinlar da pilotluk yapacak. Ogluyla yarismayi izlemeye gelen Orkun Tatar, “Ilk kez izlememe ragmen çok begendim. Heyecanliyiz, yarini merak ediyoruz. Çok eglenceli” dedi.



“Çok fazla ragbet var”

Çok heyecanli oldugunu söyleyen Niva Gebze Team Baskani Murat Yildiz, “Bugünkü yarisimizda 22 aracimiz, 44 sporcu var. Çok güzel, basarili bir yaris oluyor. Yarin da yarismamiz devam edecek. 500 araçli katilimimiz var. Çok fazla ragbet var. Katilim güzel oldu, yaris da güzel oluyor. Çok heyecanli geçiyor, yarin daha heyecanli olacak. Yarin kadin pilotlarimiz da olacak. Bütün bu hazirliklari yapan Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz’e ve yarismaya katilan tüm ekipleri tesekkür ediyoruz. Gece konser olacak, sürpriz sanatçimiz gelecek” diye konustu.

Kaynak: İHA