Devirdigi Kamyon D-650'I Kapatti Açiklamasi Yarali Sürücü Sikistigi Yerden Sigara Içerek Çikti

650 karayolunda sürücüsünün kontrolünden çikan toprak yüklü kamyon devrildi. Kaza sebebiyle Adapazari istikametinde kilometrelerce araç kuyrugu olustu. Sikistigi yerden yarali sekilde kurtarilan sürücünün, aracin kabin kismindan sigarasini yakarak çikmasi dikkat çekti.

Devirdigi Kamyon D-650'I Kapatti Açiklamasi Yarali Sürücü Sikistigi Yerden Sigara Içerek Çikti
Kaza, Sakarya-Bilecik D-650 karayolu Geyve’nin Karaçam Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adapazari istikametinde seyir halinde olan A.G. idaresindeki 06 FT 6699 plakali toprak yüklü kamyon, sürücüsünün kontrolünden çikarak devrildi. Devrilen kamyon Adapazari yönünü tamamen trafige kapatirken, içerisinde bulunan toprak da yola savruldu. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kamyonun kabininden sigarasini yakarak çikti

Kapanan istikamette kilometrelerce araç kuyrugu olustu. Bölgeye ulasan itfaiye ekiplerince araç içerisinde sikisan sürücü için çalisma baslatildi. Yarali sekilde kurtarilan sürücünün, kamyonun kabin kismindan sigarasini yakarak çikmasi ise dikkatlerden kaçmadi. Yarali sürücü hastaneye sevk edildi.

Yolun açilmasi için çalisma sürüyor

Öte yandan, Adapazari istikametini kapatan aracin kaldirilmasi ve yola savrulan topraklarin temizlenebilmesi için bölgede çalisma sürüyor. Yolda olusan uzun araç kuyruklari da dron ile havadan görüntülendi. Çalismalarin devam ettigi yolda, trafigin açilmasi için araçlar tek serit üzerinden karsi yola yönlendirildi. Kaza ile ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA