Aydin Büyüksehir Belediyesi Çocuk Gelisim Merkezlerinden Yilsonu Gösterileri

Aydin Büyüksehir Belediyesi, egitimde öncü rol oynayan Çocuk Gelisim Merkezleriyle minik mezunlarini gururla ugurlarken, Sirin Baloncuklar Çocuk Gelisim Merkezi ve Aydin Elma Sekerleri Çocuk Gelisim Merkezi, Sükran Güngör-Yildiz Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu’nda düzenlenen törenle minikleri mezun etti.

Aydin Büyüksehir Belediyesi Çocuk Gelisim Merkezlerinden Yilsonu Gösterileri


Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin çocuk gelisim merkezleri, her yastan çocuga egitimde firsat esitligi vermeye devam ediyor. Kep atarak egitimlerinin ilk adimlarini basariyla tamamlayan çocuklar, yil boyunca ögrendiklerini sergileme firsati buldu. Yeteneklerini ve ögrendiklerini sergilemek için sahneye çikan minikler, zeybek oyunundan Ingilizce gösterilerine kadar birçok etkinlikle ailelerini gururlandirdi. Çocuklar, Sükran Güngör-Yildiz Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu’nda düzenlenen törende gece sonunda temsili diplomalarini da aldi.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, egitimde firsat esitliginin önemine vurgu yaparak, ‘‘Çocuklarimizi gelecege hazirlamaktan dolayi mutluluk duyuyoruz. Onlarin gelecege umutla bakabilmeleri için her yastan çocuga firsat esitligi vermeye ve egitimlerinde öncü rol oynamaya devam edecegiz’’ dedi.

Kaynak: İHA