Uzunköprü Emniyetinden Seker Tadinda Uygulama

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde Emniyet Müdürlügü ekipleri tarafindan, araç trafiginin yogun oldugu noktalarda denetim gerçeklestirdi. Yapilan uygulamada, Kurban Bayrami için yola çikan vatandaslara trafik kurallari hatirlatilirken, araçlarda bulunanlara polis ekipleri tarafindan bayram sekeri ve kolonya ikram edildi.

Uzunköprü Emniyetinden Seker Tadinda Uygulama
Uzunköprü Emniyet Müdürlügü ekipleri, bayram trafik denetimleri siklastirildi. Araç trafiginin yogun oldugu noktalarda uygulama yapan trafik ekipleri, sürücüleri kurallara uymalari konusunda uyarilarda bulunurken, vatandaslara bayram sekeri ve kolonya ikram etti. Bayramda yola çikacak olan vatandaslarin güvenli bir sekilde yolculuk yapmalarini saglamak amaciyla gerçeklestirilen uygulamada, durdurulan araçlardaki sürücülere polis memurlari tarafindan bilgilendirmeler yapildi. Araç sürücüleri ve yolcular, emniyet kemerlerini takmalari ve hiz limitlerini uymalari konusunda uyarildi.

Uygulama boyunca vatandaslara bayram sekeri ve kolonya ikram edilirken, ekipler vatandaslarin bayramini kutladi. Uygulamadan duyduklari memnuniyeti dile getiren vatandaslar da ekiplere tesekkür etti.
Kaynak: İHA