Ümraniye'de Korkutan Yangin Açiklamasi 1 Kisi Yaralandi

Ümraniye’de 4 katli bir binanin çati kati, çikan yangin sonucu kullanilamaz hale geldi. Yanginda 1 kisi dumandan etkilenerek hafif yaralandi.

Ümraniye'de Korkutan Yangin Açiklamasi 1 Kisi Yaralandi
Yangin, saat 14.00 siralarinda Altinsehir Mahallesi Senel Caddesi üzerinde bulunan 4 katli bir binanin çatisinda çikti. Henüz bilinmeyen bir sebeple çikan yanginda binanin çati kati yanmaya basladi.

Vatandaslarin ihbari üzerine yerine polis, itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Çati katinda baslayan yangin yogun dumana sebep olurken, binada bulunan bir vatandas dumandan etkilendi. Olay yerinde saglik ekipleri tarafindan yaralanan vatandasa ilk müdahale yapilirken, mahalleli panik içerisinde sokaga döküldü. Itfaiye ekipleri yangina müdahale etti. Alevler kisa süren çalismanin ardindan söndürülürken çati kati kullanilamaz hale geldi.

Yangini gören Ilker Kamiloglu, "Arabada temizlik yaparken bir anda yukaridan komsumuz evde yangin çiktigindan bahsetti, dumanlar yükselmeye basladi.

Evde de sanirim iki çocuk vardi, hemen itfaiyeyi aradik. Itfaiye hizli bir sekilde geldi ve müdahale etti. Herhangi bir can kaybi yasanmadi. Yangin çati katinda çikti" dedi.

Kaynak: İHA