Gençlik Ve Spor Bakani Osman Askin Bak Rize'de Bayramlasma Törenine Katildi

Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak, Kurban Bayrami kutlamalari çerçevesinde Rizelilerle bir araya geldi.

Gençlik Ve Spor Bakani Osman Askin Bak Rize'de Bayramlasma Törenine Katildi
Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak, Kurban Bayrami için Rize’de düzenlenen bayramlasma programina katildi.

Rize Sahil Parki’nda kurulan çadirin içerisinde düzenlenen bayramlasma törenine katilan Bak, burada Rizeliler ile bayramlasti. Düzenlenen törene; Rize Vali Vekili Gülhani Ozan Sari, Vali Yardimci Ertugrul Arslan, Rize Belediye Baskani Rahmi Metin, Rize Il Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Il Jandarma Komutani Albay Ali Güngör, Rize milletvekilleri Muhammed Avci, Tahsin Ocakli, Av. Harun Mertoglu, Çaykur Rizespor Kulüp Baskani Ibrahim Turgut’un yani sira kurum amirleri ve çok sayida vatandas katildi.

Törenin ardindan konusan Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak, "Mübarek Kurban Bayrami vesilesiyle Rize’de hemsehrilerimiz ile bir araya geldik. Onlarla burada bayramlastik. Milletimizin ve tüm Islam âleminin mübarek Kurban Bayrami’ni tebrik ediyorum" dedi.



"Yaralarimizi beraber saracagiz"

Depremzede vatandaslarin devlet olarak her zaman yaninda olduklarini belirten Bakan Bak, "Gençlik ve Spor Bakanligi olarak vatandaslarimizi ilk basta 150 bin kisi ile baslayan bir kapasite ile misafir ettik. Simdi ise yaklasik 65 bin depremzede vatandaslarimiz da bizim yurtlarimizda kaliyor. Her türlü ihtiyaçlarini devletimiz karsiliyor. Yaralarimizi beraber saracagiz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA