Baskan Zelyurt Depremzede Vatandaslar Bayramlasti

Malatya’nin Dogansehir Belediye Baskani Durali Zelyurt, konteyner kentte kalan depremzedeleri ziyaret ederek bayramlarini kutladi.

Baskan Zelyurt Depremzede Vatandaslar Bayramlasti
Dogansehir Belediye Baskani Durali Zelyurt beraberinde Sancaktepe Belediye Baskan Yardimcisi Ümit Sahin ile birlikte konteyner kentte kalan depremzedeleri ziyaret ederek hem sohbet etti hem de bayramlarini kutladi. Ziyaretlerde konusan Sancaktepe Belediye Baskan Yardimcisi Ümit Sahin, "Malatya Dogansehir’deyiz kiymeti baskanimla birlikte de ailelerimizle beraberiz. Sancaktepe’den sevgiler saygilar getirdik. Her geldigimizde bölgenin biraz daha toparlandigini görüyoruz. Basta devlet büyüklerimiz olmak üzere belediye baskanimizin katkilarini bizzat görüyoruz yasiyoruz da buradaki çocuklarinda travmalarini atlatmasi için tüm kurumlarimizla çalisarak çocuklarimiz normal hayata adapte olmalarini sagliyorlar. Baska sekilde keske tanissaydik Malatya’nin güzel insanlariyla Dogansehir’in kadim insanlariyla, buda bizim nasibimizmis. Insallah Allah bir daha böyle acilari yasatmaz diyorum ve hepinizin bayramini tebrik ediyorum” dedi.

Baskan Zelyurt ise yaptigi konusmada, "6 Subat depremlerinde çok ciddi yara alan Dogansehir’imizde Kurban Bayramini vatandaslarimizla birlikte mahallerde ve konteyner kentlerde hep birlikte idrak ediyoruz. Bugün de konteyner kentte kalan vatandaslarimiz, çocuklarimizla birlikteyiz. Düzenledigimiz çesitli etkinliklerle çocuklarimizin eglenceli vakit geçirmelerini saglamaya çalisiyoruz. Insallah bir daha böyle acilar yasamadan saglikli huzurlu bayramlar geçirmeyi Allah bizlere nasip eder. Depremin ilk anindan beri bizlerden desteklerini esirgemeyen Sancaktepe Belediye Baskani Seyma Hanim’a ve yardimcisi olan Sayin Ümit Sahin Bey’e desteklerinden dolayi tesekkür ediyorum” diye konustu
Kaynak: İHA