AK Parti Elazig Il Baskanliginda Bayramlasma Töreni

AK Parti Elazig Il Baskanligi tarafindan Kurban Bayrami dolayisiyla bayramlasma töreni gerçeklestirildi.

AK Parti Elazig Il Baskanliginda Bayramlasma Töreni
AK Parti Il Baskanligi tarafindan Kurban Bayrami dolayisiyla bayramlasma töreni gerçeklestirildi.

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde gerçeklestirilen bayramlasma törenine Içisleri Bakan Yardimcisi Mehmet Aktas, AK Parti Elazig Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keles, Ejder Açikkapi, Mahmut Ridvan Nazirli, Elazig Belediye Baskani Sahin Serifogullari, AK Parti Il Baskani Serafettin Yildirim, belde belediye baskanlari ve geçmis dönem teskilat baskanligi yapanlar katildi.

Konusmalarin ardindan il protokolü tarafindan vatandaslarla bayramlasma töreni gerçeklestirildi.

Herkesin Kurban Bayramini kutlayarak sözlerine baslayan Içisleri Bakan Yardimcisi Mehmet Aktas, “Kurban Bayrami hem sehrimize hem ülkemize hem de tüm Islam alemine hayirlar getirsin insallah. Buraya gelirken Içisleri Bakanimiz Ali Yerlikaya’nin da selamlarini getirdim. Cumhurbaskanimizin liderliginde son 21 yilda kat ettigi mesafeyi her yönüyle çok büyük bir ilerlemeyi ve kalkinmayi yasadigimizi gördük. Cumhurbaskanimizin liderliginde ülke olarak millet olarak ve devlet olarak bütün dünyanin giptayla takip ettigi büyük bir hamleyi Allah’a sükürler gerçeklestirdik. Ülkemiz, altyapidan üstyapiya kadar, sagliktan egitime kadar ve yönetime dayali ekonomik modellerden Savunma Sanayine kadar gerçekten bütün dünyanin hayranlikla izledigi bir basari hikayesini Cumhurbaskanimizin liderliginde yazdik. Ülkemiz çok büyük kazanimlar elde etti. Hamd olsun ki bugün bu basari hikayesinde sehrimiz Elazig’da en üst düzeyden payina düseni aldi. Özellikle 24 Ocak 2020 Elazig Sivrice depreminden sonra sehrimizde altyapisindan üstyapisina çok büyük bir degisimi ve dönüsümü Cumhurbaskanimizin talimatlari dogrultusunda hayata geçirdik. Diger bütün alanlarda egitimde olsun, saglikta olsun ve organize sanayi bölgelerinde olsun gerçekten sehrimiz bu anlamda ülkemizdeki kalkinma ve büyümeden en üst düzeyde hakkini ve payini aldi. Bununla birlikte 14 Mayis ve 28 Mayis seçimleriyle birlikte ülke olarak Türkiye yüzyili hikayesini yazmaya basladik. Insallah siyaset kurumuyla, bürokrasiyle ve yerel yönetimlerle beraber bu büyük yürüyüste Türkiye yüzyili insasinda sehir olarak Allah’in izniyle simdiye kadar oldugu gibi bundan sonra da Allah’in izniyle en üst düzeyden almanin mücadele içerisinde olacagiz” dedi.

Bayramlasma töreninde konusan AK Parti Elazig Milletvekili Ejder Açikkapi, “Hac vazifesini yerine getirmekte olan bütün haci kardeslerimizin haclarini rabbim kabul eylesin. Kiymetli vatandaslarimizin da Kurban Bayramini tebrik ediyorum. Elazig’la ilgili yapilacak çok sey var. 21 yildir Elazig’da göreve gelmis bütün teskilatlarimiz, bütün milletvekillerimiz ve belediye baskanlarimiz bu sehre bir seyler katmak için büyük bir mücadele verdiler. Ben inaniyorum ki bundan sonra ki süreçte Allah bizlere güç ve takat verirse Elazig’a ekiplerimizle birlikte yapacak çok seyimiz var. Çünkü Elazigli hemserilerimiz her seyin en iyisine layiktir. 21 yildir siz Cumhurbaskanimiza ve siyasi hareketimize en güçlü destegi verdiniz son seçimlerde de Elazig olarak bize yine ve yeniden büyük bir güç verdiniz. Bu destegin karsiligini biz canla basla gece gündüz demeden Elazig’imiz için çalisacagiz” ifadelerini kullandi.

Elazig’da dahil 11 ili kapsayan 6 Subat felaketinde vefat eden canlarimiza Allah’tan rahmet dileyen Elazig Belediye Baskani Sahin Serifogullari, “Rabbim bir daha böyle felaketler yasatmasin. Devletimizle omuz omuza vererek sehirlerimizi insa ve ihya etmeye devam edecegiz. Bizler bu süreci 2020yilinda yasadik. Depremin üzerinden 3 saat geçmeden bakanlarimiz sehrimize tesrif ettiler. 24 saat geçmeden de Cumhurbaskanimiz ilimize tesrif etti. Talimatlariyla sehrimizde 25 bin konut yapildi. Allah’a hamd olsun büyük bir devlete güçlü bir hükümete sahibiz. Insallah 6 Subat depreminden etkilenen illerimizde de bu anlayisla çalismalar hizli bir sekilde yapilacak ve yaralarimiz sarilacaktir. Sözlerimi tamamlamadan bütün vatandaslarimizin Kurban Bayramini kutluyorum” cümlelerini kullandi.
Kaynak: İHA