Iki Aracin Hurdaya Döndügü Kazada Alkollü Çikan Dis Hekimine Meydan Dayagi

Antalya’nin Manavgat ilçesinde kirmizi isik ihlali yaparak 2 aracin hurdaya dönmesine neden olan otomobil sürücüsü dis hekimi 317 promil alkollü çikti. Kazada araçlari zarar gören otomobil sürücüleri ile yakinlari dis hekimine adeta meydan dayagi atti. Dis hekimi linçten jandarma ekiplerinin araya girmesi ile güçlükle kurtarildi.

Iki Aracin Hurdaya Döndügü Kazada Alkollü Çikan Dis Hekimine Meydan Dayagi
Kaza; Manavgat-Antalya D-400 Karayolu’nda meydana geldi. Alinan bilgiye göre; Manavgat istikametinden Antalya istikametine gitmekte olan Dis Hekimi Inanç T.’nin kullandigi 07 TAN 81 plakali otomobil, Gültepe isikli kavsaginda Yunus Emre Baskut’un kullandigi 25 GD 154 plakali otomobille çarpisti. Dis hekiminin kullandigi otomobil, çarpmanin siddetiyle yaklasik 50 metre gittikten sonra refüje çikarak aydinlatma diregine çarptiktan sonra durabildi. Kazada her iki otomobil de kullanilamaz hale geldi.

317 promil alkollü çikti

Kirmizi isik ihlali yaparak kazaya sebebiyet verdigi belirlenen dis hekiminin yapilan alkol kontrolünde 317 promil alkollü oldugu belirlendi.

Kazanin ardindan ortalik savas alani

Kirmizi isik ihlali yaparak kazaya neden oldugu bildirilen dis hekiminin 317 promil alkollü çikmasi, kazaya karisan diger sürücün ve kazayi duyarak gelen yakinlarini çileden çikardi. Aralarindaki tartisma kisa sürede kavgaya dönüsürken, tekme ve yumruklar havada uçustu. Kendisini linç olmaktan kurtaran jandarmaya mukavemette bulunan dis hekimi ve kavgaya karisan diger kisiler jandarma tarafindan gözaltina alinarak karakola götürüldü.

Jandarmadaki islemlerinin ardindan güvenlik güçlerine mukavemet, alkollü araç kullanarak kazaya sebebiyet vermek ve hakaret suçlamasiyla adliyeye çikarilan dis hekimi tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakildi.
Kaynak: İHA